Werken met detox-doorstromingskristallen

De met de Krachtplaats-energie opgeladen Elohim kristallen dragen de GoudenTijd- energie en zijn sterker werkzaam en op meerdere lagen. Hiermee ontlaad je dagelijks blokkades en spanningen, heal je je chakra’s, gezondheid en aura- en lichaamsdoorstroming. Tevens ontvang je helende frequenties voor je fysieke gestel, zelfrealisatie, je innerlijk gouden kind, kristallijnen wezen en je doel op aarde door de Krachtplaats -energie.

Ga elke dag 10 minuten of tenminste 3 x p.w. met de doorstromingskristallen zitten of liggen. In elke hand één of draag de kristallen links en rechts in je broekzak.

Detox-doorstromingsmethode met twee Elohim kristallen

Benodigdheden: twee ongeveer gelijke, regelmatig gevormde, enkel of dubbel puntige bergkristallen (of een andere half edelsteensoort).

Neem een kristal in de linkerhand, en richt dat kristal met de punt naar de pols. Het andere kristal wordt in de rechterhand gelegd en naar de vingers gericht met de punt naar buiten. Is niet van toepassing bij dubbeleinders. Dus: 1 naar binnen, en 1 naar buiten. Dat geeft natuurlijke polariteit tussen je twee hersenhelften, yin en yang, waardoor de natuurlijke stroming van energie wordt gevolgd. Als de beide kristallen in je handen liggen, hoef je alleen maar te wachten wanneer de stroming duidelijk voelbaar zijn werk gaat doen. Dat kan soms even duren, maar meestal is de werking goed te merken.

Stadia die voelbaar kunnen zijn:

  1. Lichte tinteling in de handen
  2. Merkbare stroming van links naar rechts
  3. Warmte
  4. Temperatuurverandering bij één kristal of bij beide kristallen
  5. Weer warmte, maar minder intens, rustiger
  6. Evenwicht tussen links en rechts
  7. Rust

Ontladen:

Leg ze na het vasthouden in water. Let op; niet alle soorten kunnen tegen water. Amethist, bergkristal en alle kwartsen kunnen er wel tegen.

Bewuste keuze?