Zelfrealisatie tincturen van de Elohim Krachtplaats

De Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze ankeren je Oorspronkelijke Al-Eenheidsveld en trekken dit door tot diep in je lichaam. De tincturen dragen het Oorspronkelijke Kosmische Liefdes-Bewustzijnsveld, zowel als de multidimensionale Aarde-Krachten voor je verlichtingsweg, levensbestemming en spirituele ontwikkeling.

Hoe de helende energie in de flesjes is ontstaan

De energieoverdracht van het Universele Eenheid-Liefdesveld in de flesjes (geankerd op biologische graanjenever) wordt gedaan door Joke ElZiam Nootebos. Zij belichaamt de hogere dimensies en verlichte staat. Joke werkt vanuit roeping. Ze werkt samen met de Bovenwereld en Gaia (Moeder Aarde) voor de nieuwe Aarde en verlichte Mensheid. De bezoekerstuinen en zelfrealisatie tincturen zijn vanuit deze roeping en de Bovenwereld oproep, ontstaan.

Wat brengt het je?

De zelfrealisatie tincturen helpen je te worden Wie je werkelijk Bent. Ze zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, fysiek en zelfs in het DNA. Je zult op alle lagen als een stralende Engel op Aarde kunnen zijn en jezelf en je (relatie en werk-) omgeving daarin meenemen. Stap voor stap leer je om vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

Bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen

Voor bewuste en gevoelige nieuwetijds mensen zijn krachtige, natuurlijke, multidimensionale liefdes-medicijnen nodig met een hoge trilling aan kosmische zowel als aardse levensenergie en Boviswaarde (CHi). De nieuwetijds Mens leeft immers zelf ook op een hogere trilling en vanuit hoger dimensionale zielelichamen en Ware Zelf.

Ben je therapeut?

Voor therapeuten adviseren wij om de gehele set aan te schaffen en deze in je praktijk te zetten. Hierdoor ontstaat een enorm multidimensionaal healings en liefdesveld in de praktijk. De hele zelfrealisatieset kun je via deze link bestellen

Gebruik van de bio zelfrealisatie tincturen

Je kunt de tinctuur op je gevoel neerzetten (nachtkastje, bureau), bij je dragen of innemen.
1 tot 3 soorten kunnen tezamen bij je gedragen of ingenomen worden.
Gebruik elke soort (als stap in je ontwikkeling) gedurende een aantal maanden.
Neem dagelijks 1 tot 3 x per dag 5 tot 15 druppels intuïtief in. Ook kun je de tinctuur op een chakra plek smeren of in je douchegel doen.

Klik hier voor alle Elohim zelfrealisatie tincturen

 

Bewuste keuze?