Hoe doe je een edelsteenlegging bij jezelf?

Voorbereiding

Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Trek de telefoon eruit, zet je mobieltje uit. Leg de gekozen stenen klaar en zet eventueel een rustgevend muziekje op.

De legging

Ga rustig liggen en leg de zeven stenen onder handbereik bij je neer. Dan leg je de stenen op je chakra’s in een intuïtief gekozen volgorde.

  1. De basischakra steen leg je zo laag mogelijk op je lichaam, tussen je knieën of onder je kruis
  2. De steen voor je heiligbeenchakra, je 2de chakra, een handbreedte onder je navel
  3. De steen voor je zonnevlecht op je maagkuiltje
  4. Leg de hartchakra steen midden op je borstbeen.
  5. Leg de steen voor het keelchakra in het kuiltje onder aan je keel
  6. Daarna leg je de steen voor het voorhoofdchakra midden op je voorhoofd
  7. Leg de steen voor het kruinchakra bij je kruin. Je kunt hem op een kussentje leggen

Blijf nu 10 tot 50 minuten liggen en ontspan je. Laat de stenen hun werk doen. Hde7chakras.jpgeb je er genoeg van, neem dan de stenen in intuïtieve volgorde weg.

Na een edelsteenlegging

Drink na afloop geopend en geactiveerd edelsteen elixer. Dit helpt om afvalstoffen goed te kunnen afvoeren en de lichtkracht in je systeem hoog te houden.

Ontlaad ook de chakra legging edelstenen 3-24 uur in water nadat ze 10-50 min. op je chakra's hebben gelegen en spray ze.

Effecten van een edelsteenlegging

De eerste tijd na de legging zal je meer ontspannen en in balans zijn en kunnen lichamelijke en zelfrealisatieproces klachten verdwijnen. Het zal gemakkelijker zijn om naar de signalen van het lichaam en ziel te luisteren. De stem van het hart wordt meer gevolgd als de chakra`s zich openen. Er zal minder twijfel zijn tussen voelen en denken, tussen het ware zelf en lichaam. Kwaliteiten, gezondheid en gaven zullen zich verdiepen en naar voren komen.

Om de bovenstaande kwaliteiten permanent te belichamen is het handig om de edelsteenlegging of chakralegging geregeld te herhalen. Zo ontstaat er steeds meer verdieping in jezelf. Ook kun je denken aan een edelsteenlegging met healing bij een professionele Elohim kristalmaster, healer en reader. Daar kun je ook terecht met vragen.
T: 0597 541539 E: info@elohim-centre.org

 

 

Bewuste keuze?