Geestelijke gezondheid

Weer lekker in je vel met hulp van deze edelstenen

We kennen allemaal wel periodes in ons leven dat we niet in ons element zijn. Stemmingen kunnen wisselen, twijfel en verwarring steken de kop op en er kunnen zelfs langere periodes van somberheid zijn. Elohim Witte Topaas, Lepidoliet, Larimar en Fluoriet ruimen obstakels op, brengen balans en zorgen ervoor dat je helder zicht krijgt op je eigen licht zodat je vanuit je Hogere Zijnsaspect kan gaan leven.

Witte topaas neemt je vanuit zachtheid bij de hand en laat je helder je pad zien. Het is een steen met een hoge liefdestrilling die oude identificaties en stagnerende energieën opruimt en je tevens voorziet van nieuwe energie en motivatie. Hij is weldadig voor uitgeputte zenuwen. Hij vermindert onzekerheid en twijfel, versterkt je intuïtie en geeft je toegang tot innerlijke hulpbronnen. Alles zuivert deze steen zodat jij je Hogere Licht kunt integreren in je lichaam. Hij helpt je de situatie zoals deze is te aanvaarden en laat je alles zien in het licht van Eenheid. Lepidoliet verlicht stress, depressieve klachten, dwangmatigheid en negativiteit. Vanwege het lithiumgehalte van de steen heeft hij een stabilliserend effect op stemmingswisselingen, borderline-klachten en bij een bipolaire stoornis. Ook helpt hij bij uitputting en bevordert hij een gezond slaapritme. De steen maakt objectief waarnemen mogelijk en versterkt de concentratie en discipline. Hij brengt daarnaast het hoger geestelijk bewustzijn binnen en zorgt voor innerlijke rust. Larimar brengt je terug bij je Ware Zelf. Hij herinnert je aan het Engelenwezen dat je bent en ankert deze herinnering ook in je onderste chakra's. Gekwetste gevoelens van het innerlijk kind en de gevolgen daarvan zoals angst, boosheid en wantrouwen, worden gesust en geblust door deze steen. Ook ruimt hij energieblokkades op in het bovenste gedeelte van je lichaam en hoofd. Er komt ruimte voor een nieuwe verbinding tussen gevoel en verstand en er ontstaat vrede en een Thuiskomen in Jezelf. Je leert je Hogere Zijnsaspect te leven. Fluoriet is een sterk reinigende steen die je aura beschermt en DNA-schade kan herstellen. Hij verbindt je linker- en rechter hersenhelft waardoor er een nieuwe balans in jezelf ontstaat. Voelen, denken en doen komen op één lijn te staan. De steen maakt helder; hij ruimt wanorde, chaos en verwarring in jezelf op, alsmede geestesziekte. Hij geeft inzicht in beperkend gedrag, stabilliseert emoties en vergroot je zelfvertrouwen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Geestelijke gezondheid".

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Geestelijke gezondheid". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Lepidoliet

De kristalsoort "Lepidoliet" werkt bij "Geestelijke gezondheid". Hieronder een aantal producten met een "Lepidoliet" (kristalsoort).

Larimar

De kristalsoort "Larimar" werkt bij "Geestelijke gezondheid". Hieronder een aantal producten met een "Larimar" (kristalsoort).

Larimar hanger
€ 14,00

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Geestelijke gezondheid". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?