Gelukkig voelen

Hoe helpen edelstenen je als je je niet gelukkig voelt?

Levensenergie die van binnen borrelt, een diep dankbaarheidsgevoel, glimlach op je mond en tevredenheid met hoe alles loopt en met jezelf. Dat zijn tekens dat je lekker in je vel zit, en dat je bezieling en plezier in je leven ervaart. Maar wat als je je niet gelukkig voelt? De edelstenen Zonnesteen, Opaal, Merlijn Amethist en Turkoois bekrachtigen en ondersteunen je in je zoektocht naar gelukkig zijn.

Elohim Zonnesteen brengt een warme gloed van binnen en laat de energie door je hart en tweede chakra stromen. Dat brengt creativiteit omhoog en wakkert enthousiasme aan. Opaal helpt om je energie en emoties in balans te brengen en Turkoois zuivert je chakra’s. Hierdoor kunnen negatieve gevoelens en blokkades naar de oppervlakte komen en losgelaten worden waardoor er ruimte ontstaat voor het nieuwe. Elohim Merlin Amethist edelsteen tilt je op in zorgeloze creatiekracht en het verwachten van een positieve uitkomst. Hij schenkt je het geluk en de blijde verwachting van een kind. Je magisch Christuskind maakt, dat alles wat nodig is, uit kan komen.

De bruisende energie die tot stand komt spreidt zich uit door je hele lichaam en aura. Negativiteit kan hierdoor niet zo gemakkelijk bij je aanhaken en dat maakt dat jij het leven steeds meer vanuit de zonnige kant gaat beleven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Gelukkig voelen".

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Gelukkig voelen". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Gelukkig voelen". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Merlin Amethist cluster

Merlin Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 28,90

Turkoois

De kristalsoort "Turkoois" werkt bij "Gelukkig voelen". Hieronder een aantal producten met een "Turkoois" (kristalsoort).

Turkoois hanger
€ 12,50

Opaal

De kristalsoort "Opaal" werkt bij "Gelukkig voelen". Hieronder een aantal producten met een "Opaal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?