Genezingsproces versnellen

Edelstenen die het genezingsproces versnellen

Als je voor een langere tijd ziek bent geweest of je hebt een operatie achter de rug, helpen de edelstenen Koper, Tektiet, Bergkristal en Unakiet je om te herstellen. Op verschillende manieren dragen zij bij aan het genezingsproces waardoor jij je sneller vitaal voelt en in staat bent om je leven weer op te pikken. Elohim Koper brengt een mooie doorstroming op gang vanuit je onderste chakra’s. Hij werkt verkwikkend; je bloed gaat stromen en je zuurstofopname verbetert waardoor je organen meer voeding krijgen. Tektiet brengt je energiestroom in balans. Hij werkt aardend, kalmerend en verlaagt koorts. Je voelt dat je voller kunt ademen. De zuiverende krachten van Elohim Bergkristal schonen je chakra’s en aura en laten je weer opgewekt voelen. Unakiet is een bekrachtigende steen die een diepe rust door je je lichaam spreidt. Hij werkt in op je lever, mild, galblaas en maag.

De volgende edelstenen werken goed bij "Genezingsproces versnellen".

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Genezingsproces versnellen". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 6,50

Unakiet

De kristalsoort "Unakiet" werkt bij "Genezingsproces versnellen". Hieronder een aantal producten met een "Unakiet" (kristalsoort).

Aliën schedel Unakiet
€ 295,00
Unakiet hanger
€ 9,00

Tektiet

De kristalsoort "Tektiet" werkt bij "Genezingsproces versnellen". Hieronder een aantal producten met een "Tektiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?