Fluoriet Octaëder Knuffelsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 13,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 2-2,5 cm (10 gram)

Krachtige geactiveerde Fluoriet octaëder, unieke, natuurlijke geometrische kristalvorm.

De fluoriet octaëder helpt je innerlijke man achter je innerlijke vrouw (gevoel) te zetten en je innerlijke vrouw (hart) achter je innerlijke man (praktisch, daadkracht). De geometrische fluoriet octaëder lijnt je hogere kosmische zelf uit met je diepere aarde zelf en centreert de verschillende lagen van je aura rond je kern. Hij vitaliseert, sterkt en geeft kracht. Fluoriet octaëder ondersteunt de lichamelijke coördinatie en vergroot behendigheid en leervaardigheid. Helpt tevens bekrompen en beperkende gedragspatronen los te laten en stimuleert gevoelsmatig en gefocust denken. Hogere dimensionale steen.

Fluoriet octaëder: zijvlakken: 8, Ribben: 12, Hoekpunten: 6

Hij helpt je dit te aarden in je functioneren. Hij zuivert de pijn en ik-gerichtheid van het hart, zodat je zuiver Goddelijk Hart  één kan worden  met je zonnevlecht houding, doen, denken, gevoel en gedrag. Hij activeert de Pillar of Light in je en verbindt je met de natuurwezens, hun Rijken en het Anastasia en Merlinbewustzijn. Octaëder transformeert je afgescheiden innerlijk kind in het blije, magische kind dat dienstbaar is aan je ware Zelf. Hij laat je helder en geïnspireerd spreken. Octaëder helpt je sterrenlevens, lichtlichamen en je collectief karma te zuiveren. Hij activeert je hogere Gaven en Kennis en trekt dat diep in de aarding en je lichaam. Hij opent 6-9 dimensionale sterrenpoorten, parallelle levens, andere realiteiten en tijdslijnen waardoor je vergeetachtig kunt worden, op de verkeerde dag aankomt, je teen stoot of een insektenbeet krijgt totdat je gestabiliseerd bent in je mindshift, subtiele ware zelf aarding en Gaia kern. Octaëder helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte, gerealiseerde staat en een mindshift te maken. Je begint te functioneren vanuit je buikgevoel en lichaam en ankert de hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen in lichaam en gedrag. Je leeft minder alleen vanuit jezelf, je mind, wil, emoties en persoonlijkheid. Je betrekt jezelf op het geheel. Octaëder ontplooit je 12-voudig bewustzijn zodat een verlicht innerlijk kind mogelijk wordt. Hij activeert de 4 inwijdingswegen in je en werkt met de 12 meesters.

De Octaëder is ook de Merkivah, zoals je in je aura geplaatst krijgt bij de Elohim workshop “Kosmisch Vuur”. De Merkivah is het bewustzijnsvoertuig van je lichtlichamen en Goddelijke Vonk. Het helpt je de signalen daarvan op te nemen in je (ziele)leven van alle dag. De Octaëder helpt je te leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen zelf, de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te vinden. Wie deze staat van Zijn en kennis tot in de basischakra belichaamt kan healer en docent op zelfrealisatie-niveau worden. (De verlichte staat en Godrealisatie is dan echter nog niet bereikt)

Wil je meer weten over de betekenis van alle geometrische vormen?

Lees hier de betekenis van de geometrische vormen, platonische lichamen

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?