Bergkristal, edelstenen - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen set

Bergkristal - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen set

ca. 1,5 cm per stuk (zonder zakje of doosje)
€ 54,00
Unieke Elohim Rozenkwartspunt

Unieke Elohim Rozenkwartspunt

ca 12 x 4,5 x 3,5 cm
€ 81,00
€ 72,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 2 - 3 cm per stuk (zonder doosje)

De vijf vormen zijn gemaakt van handgeslepen bergkristal en zijn daarmee uniek. Ze kunnen dus iets afwijken qua symmetrie, verhouding en onderlinge grote.

De 5 geactiveerde en door Ingewijdende Joke geprogrammeerde, geometrische vormen van Bergkristal edelstenen zijn zeer sterk werkzaam en opgeladen met healingsenergie. Uit deze 5 vormen is de hele schepping opgetrokken.

De met elkaar uitgelijnde set lost individueel en collectief karma op uit je lichaam en activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend liefdesveld en volkomen balans. Duaal denken en gedrag, dat conflicten, ziekte of een schaduwsfeer kan veroorzaken wordt opengebroken en vindt een oplossing.

Elke losse geometrische vorm of platonisch lichaam wordt vanzelf ondersteund en bekrachtigd door de andere vier. Samen brengen ze de allerhoogste energie van je oorsprong.

De activatie door Joke en de heilige geometrie, activeren: het 13-voudig Bewustzijn, het 12 strengig DNA, de 144 lichtlichamen, de Christuskracht, het 0-punt, verlichting, de kracht van één en Al-Eenheid, op ieders eigen tijd en tempo, in jou en je omgeving!

Betekenis geometrische vormen en gebruiksaanwezing

Lees hier de betekenis van de geometrische vormen, platonische lichamen

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?