Bergkristal - De 5 Geometrische vormen met houten doosje

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 75,00
3-10 werkdagen (indien op voorraad)
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 2 x 2 cm

Let op: het meegeleverd opbergdoosje kan in kleur variëren. Aug 2023: het ziet er niet naar uit dat deze doosjes er het komend half jaar weer zijn.

De 5 geactiveerde en door Joke geprogrammeerde, geometrische vormen van Bergkristal edelstenen zijn zeer sterk werkzaam en opgeladen met healings energie. Uit deze 5 vormen is de hele schepping opgetrokken:
Icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder. Samen zijn de geometrische vormen  of platonische lichamen, de kubus van Metatron en precies passend in een bol. De bol is de Al-Eenheid of Oorsprong en het Goddelijk principe.

Elke losse geometrische vorm of platonisch lichaam wordt vanzelf ondersteund en bekrachtigd door de andere vier. De 5 geometrische vormen van Bergkristal edelstenen brengen de  allerhoogste energie van je oorsprong. De activatie door Joke en de heilige geometrie, brengen: het 13-voudig Bewustzijn, het 12 strengig DNA, de 144 lichtlichamen, de Christuskracht, het 0-punt, verlichting, de kracht van één en Al-Eenheid. Goed voor jou en je omgeving! De met elkaar uitgelijnde set lost individueel en collectief karma op uit je lichaam en activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend liefdesveld en volkomen balans. Duaal denken en gedrag, dat conflicten, ziekte of een schaduwsfeer kan veroorzaken wordt opengebroken en vindt een oplossing.

De vijf vormen zijn gemaakt van handgeslepen bergkristal en zijn daarmee uniek en kunnen dus afwijken qua verhouding en onderlinge grote.

Wordt geleverd in mooi houten doosje van circa 19,5 cm.

Toepassing

Voor harmonisatie, healing, meditatie, chakralegging, je praktijk, huis-mandala en om bij je te dragen voor een bepaald proces. Leg ze om je hoofd of bed, op je lichaam of maak er een huisaltaartje mee.

Gebruiksaanwijzing

Je kunt ze om je heen leggen en zo de helende energie door je lichaam en geest, huis of bedrijf laten werken. De laadt de ruimte sterk op, brengt prana (levensenergie)  en harmoniseert deze. Ook kun je ze toepassen als legging op je chakra's. De geometrische vorm die je het meeste momenteel aanspreekt kun je bij je dragen.
Vergeet de Icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder niet te ontladen nadat je er mee gewerkt hebt!


Betekenis 
De driehoek, als tetraëder: vreugde,verlichting 
De driehoek staat o.a. voor je volgende stap vanuit je levenslessen en balans tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. Dan eerste fase integreren alvorens weer verder te groeien naar de top. Onderweg dualiteit en geschillen oplossen en onthechten ten gunste van je essentie en je passie, vreugde, je vuur van verlichting.

Zijvlakken: 4, Ribben: 6, Hoekpunten: 4

Het vierkant: scheppend vermogen 
Deze vorm staat voor de aarde en is mannelijk. Werkt op het neerzetten van stevigheid, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en op de hoogste trilling van scheppend vermogen. Dan is de kubus als Metatron, die ook een schepper is.

Zijvlakken: 6, Ribben: 12, Hoekpunten: 8

De octaëder, lucht, denken, Ontwaken, Merkivah
De octaëder heeft acht vlakken. (als 2 piramides met de bodems tegen elkaar) 
Hij helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat. (ervaring in Kosmisch Vuur-workshops). Alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen leven. De octaeder is ook de Merkivah, zoals in je aura geplaatst bij de workshop Kosmisch Vuur. De kristallijnen geometrische octaeder helpt je de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te leven. Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld.
Wie deze kennis belichaamt kan healer en docent zijn op zelfrealisatie-niveau.  

Zijvlakken: 8, Ribben: 12, Hoekpunten: 6

De pentagon-dodecaëder, Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie, Merlin
Deze vorm kent twaalf vijfvlakken waarvan de hoekpunten allemaal de bol raken. De dodecaëders zijn begraven in de aarde vanuit aloude tijden om de 12 bewustzijnslagen vast te houden, tijdens de galactische nacht die over de aarde kwam. Voor het jaar 1200 kon je zelfs vermoord worden als je het woord dodecaëder maar uitsprak. Zo geheim moest de kracht blijven, die alleen voor ingewijdenen beschikbaar was. De dodecaëder is er nu in deze Aquariustijd weer voor een ieder die het multidimensionale Zijn en het eigen Godsbewustzijn met de scheppingskracht wil binnenhalen. Zo kan jij en aarde weer ontwaken, stap voor stap... Als er een dodecaëder in je huis ligt helpt hij ieder uiteindelijk weer in de Ware Natuur. De dodecaëder is verbonden met het element ether (is ook prana, 0-zone, of tachyon) De geheime kennis van ether is "zo boven zo beneden". De kosmische blauwdruk moet door het aardse heen opgehaald worden. Alle hoge dimensies vind je ook in de aarde en in jezelf. Daarom ben jij ook ALLES, zoals je ook zelf de lichtmeesters bent, ben je ook één met de Bron. Alles is een hologram.

Zijvlakken: 12, Ribben: 30, Hoekpunten: 20

Icosaëder de hoogste vorm, Universele Liefde en healing, Water, Gouden samenleving
Als alle vlakken van de dodecaëder capjes erbovenop zouden hebben, zien we de icosaëder. Ze werkt als de dodecaëder, maar maakt van de mens, Mens met universele (Sekinah)Liefde en Bewustzijn. Het is de hoogste en mooiste vorm van het element water.(=liefde en gevoel)
De icosaeder ankert de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt hij ultieme gezondheid! 
Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld.

Zijvlakken: 20, Ribben: 30, Hoekpunten: 12

De Leegte, de combi van alle 5, als een ontwaakt kind leven
(de bol die ontstaat in de 5 vormen) voert voorbij al het denken, naar Albewustzijn. De staat van Zijn en verlichting. Leven als een kind, meestromend en vertrouwend. Geen zekerheden meer nodig hebbend. Je nergens meer aan vastklampend. Geen controle (via het denken) meer nodig. Voorbij aan het onware ego.

auteursrechten Joke ElZiam Nootebos +31 (0)597 541539: deze tekst mag niet worden overgenomen


 Klik hier voor een Elohim workshop Gouden Tijd kristalkrachtwielen, gebiedshealing, kristalschedels, inwijding kosmische meesterkristallen of chakra kristalleggingen

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?