Merkaba - Ster Tetraëder hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Populair
Unieke Elohim Rozenkwartspunt

Unieke Elohim Rozenkwartspunt

ca 12 x 4,5 x 3,5 cm
€ 81,00
Bergkristal - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen set

Bergkristal - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen set

ca. 1,5 cm per stuk (zonder zakje of doosje)
€ 54,00
€ 18,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 1,5 - 2 cm (7 gram)

Prijs is per stuk. Bergkristal, Amethist of Rozenkwarts. Bij geen vermelding van de soort zoeken wij in afstemming een hanger voor je uit.

De Merkaba of ster tetraëder is zo oud als de mensheid. Ze werd onderwezen in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van Egypte, Midden- en Zuid Amerika, India en Tibet.

De Merkaba bestaat uit 2 Tetraëders die in elkaar vallen, 1 met de punt omhoog en de ander met de punt naar beneden. Ze verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele kennis en liefde zodat de kwaliteiten daarvan in je persoonlijkheid komen.

Mer staat voor de Bron, Ka voor je geestelijk bewustzijn en Ba voor je lichaam en aardse zelf. De onzichtbare Merkaba-vorm draait rondom ons lichaam en ontvouwt zich als steeds meer dimensies van onze ziel actief deelnemen aan ons leven. Deze geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merkaba vorm helpt je daarbij.

Mediteer met een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Merkaba of draag hem bij. Je ervaart een geweldig, helend en inspirerend  krachtveld en krijgt inzichten door de heilige geometrie en het programma dat Joke erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg! Hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters kunnen je makkelijker bezoeken en jij zult hun kracht integreren.


Alle geometrische vormen, de Kubus, Tetraëder, Octaëder, Dodecaëder, Icosaëder, Merkaba en het Christusraster, zijn met activatie, in de (web)shop te koop (klik daarvoor hier) of kun je ervaren in de helende Elohim Tuinen door erin te gaan zitten. In de Elohim tuinen zijn de vormen circa 3 meter hoog. T: +31 (0) 597 541539Merkaba wijsheid komt vanuit Sirius, de Pleiaden, via de Oude Egyptenaren, de Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen. Ze zorgt voor de verbinding tussen je fysieke lichaam en de morfogenetische velden (geheugen en kennis) van de aarde en galaxy.

Deze geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merkaba vorm activeert het worden van je volledig multidimensionaal potentieel. Het verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn (het Christusgrid). Er ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden. Je komt, na de innerlijke ontwikkeling en integratie van de octaëder en kubus, uiteindelijk in aanraking met de 12 kosmische Stralen en je 144 lichtlichamen van creatiekracht die door het 13de principe van Godrealisatie (of de Universele Christuskracht) zullen worden doorstraalt. Goden-gaven en Creatie-kracht, grote vormen van liefde en vreugde, komen in je dagelijks leven zogauw je ook door de integratie van de dodecaëder en icosaëder heen bent.


Ook kun je innerlijk een Merkaba plaatsen
De geprogrammeerde Elohim Merkaba helpt je te reizen in de Akasha van de tijd, je parallelle levens en ten slotte in het hele holografische Bestaan. Je pijnappelklier, hypofyse en geestelijk hart activeren tot hun hoogste niveau. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan. Je chakra’s activeren en karmische banden worden verbroken waardoor je een nieuwe weg kunt lopen in je leven. Je hersenstofwisseling en wijze van denken veranderen. Je wordt helderwetend, heldervoelend en denkt meer vanuit je hart en intuïtie. Je resoneert meer op je zieleleven en dat van de ander, dan ooit tevoren. Je 12-strengig DNA en het 13de principe van de Universele Christuskracht worden actief. Informatie en inwijdingen komen op je pad over de geheime kennis van de Elementen, de kubus van Metatron, de Graal, Ankh en de Elohim-vlam.

auteursrechten Joke ElZiam Nootebos +31 (0)597 541539: deze tekst mag niet worden overgenomen

 

Wil je meer weten over de betekenis van alle geometrische vormen?

Lees hier de betekenis van de geometrische vormen, platonische lichamen

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?