Christus bewustzijn, Bergkristal asteroids, Ster Dodecaëder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Kristallijnen Wezen

Kristallijnen Zelf - Christusbewustzijn

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 216,00
(tijdelijk) niet leverbaar

ca. 6,5 cm (190 gram)

Schitterende Christusbewustzijn ster dodecaëder van bergkristal. Zeer fraai geslepen.

De Bergkristal asteroids Ster Dodecaëder maakt je hele omgeving, inclusief jezelf, tot een krachtplaats van eenheidsliefde! Alles werkt harmoniserend en balancerend voor jou en het vertrek. De Christusvorm beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit de witte Christuskracht.

Christusbewustzijn betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je.  Deze geactiveerde en geprogrammeerde Christusbewustzijnsvorm activeert je Godrealisatie. Hij helpt je tevens als een krachtig Kosmisch Mens en Meester te gaan staan voor belangeloze Liefde, Dienstbaarheid en Zuiverheid. Je mensen hoeven er niet voor jou te zijn maar jij bent er voor hen (zonder je oude weggeefstand). Je eigen voorkeur en wil worden dienstbaar aan de Goddelijke Leiding die je in je lichaam voelt. Door het volgen van je egoloze grote Zelf kom je in aanraking met mensen waar je jouw Liefde, kracht en vaardigheden het  beste aan kunt uitdelen omdat ze er echt iets mee kunnen. Belangeloos en angstloos ben je recht door zee en belichaam je Liefde. Je onbewuste, innerlijk kind en het op jezelf terugtrekken als iemand je niet juist behandeld worden doorzien. Non-duaal (niet afgescheiden) Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, oordeelloosheid en verbindende krachten ontstaan in je. Eerst in je hart, zienswijze en mind, daarna in je gedrag, buikgevoel en je daden voor een grotere Geheel.

De Christus in jou is de brug tussen je ziel en Godrealisatie (je Goddelijke Vonk) die je brengt in de grofstoffelijke wereld. Deze geprogrammeerde en geactiveerde bergkristal edelsteen Christusvorm maakt dat je persoonlijkheid, subtiele ziel en je Goddelijkheid niet langer gescheiden van elkaar functioneren.

Leg een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Christusgrid vorm, het liefst samen met de overige 5 geometrische vormen, in je organisatie, huis, rondom je bed of aura en je ervaart geweldige, helende en inspirerende krachtvelden en inzichten door de heilige geometrie én het programma dat ingewijdene Joke ElZiam Nootebos erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg!

Het Christus netwerk in jezelf, op aarde en in de sferen creëren
Kosmische Wetten, elektriserende Krachten, inspiratie, de Geest, vurigheid, intensiteit en de ontwikkeling naar Godrealisatie met absolute zuiverheid ontstaan door je persoonlijke en kosmische Christuskracht. Met behulp van de persoonlijke Christus blijf je met alle zielen, ook tweelingzielen, en overledenen in bewustzijn met elkaar en met de Kosmische Christus verbonden. Je wordt een Hoeder. Deze verbondenheid creëert het Christus netwerk in jezelf, op aarde en in de sferen. Iedere ziel, die in contact met het eigen hogere Zelf is, wordt door de geactiveerde Christusvorm in staat gesteld de eenheid met het gehele Universum te ervaren.

Na genoeg groei en initiaties ontstaat vervolgens de kosmische of universele Christus in je leven
Deze is en dient onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid en Waarheid. Jij als persoonlijke en Kosmische Christus blijft ook in periodes van ziekte, emoties en angst stabiel en draagt verantwoordelijkheid voor het bewustzijn en het doel van de groep of relatie. Je breekt mensen niet af maar bouwt ze op vanuit de directe duidelijkheid van het Hart (met ballen) en kan ze loslaten wanneer dat beter (leerzamer) voor jezelf, de groep, organisatie of de ander is. Deze Christusvorm helpt je niet langer jouw wil, wens, passie of mening te volgen maar die van de Bron in je. Je persoonlijkheid komt beschikbaar voor de Bron. Deze geometrische vorm voert je vervolgens verder naar Overgave, Sekinah, Godrealisatie en Al-Eenheid. Structuren, systemen, regels en religies bepalen je gedrag en daden niet meer. Je weet dat ze nodig zijn voor de samenleving, organisatie en het huishouden maar de Christ in jou heeft geen regels en opgelegde wetten van buitenaf nodig  want hij denkt en doet voor en vanuit de wij-relatie, groep of organisatie. 

De avatar, levende manifestatie van het Kosmische Christus
Velen leven vooral vanuit de mind en wil en zijn gericht op materie, zichzelf, liefde of seks. Er is een splitsing met de hogere lichtdelen. De geactiveerde Christusbewustzijnsvorm opent je Christushart waardoor je in je omgang en werk zijn eenheid, zachtheid en subtiliteit inbrengt en  daarmee je hogere lichtdelen. Nadat het gericht zijn op jouw wil, jouw mening en de wereld van materie, in de omgang met jezelf en elkaar is overstegen door een knieval te hebben gemaakt, ontstaat de avatar in jou. Avatar is de levende manifestatie van de Kosmische Christus in je. Het is de ultieme eenheid tussen je ziel, het hogere Zelf en je Goddelijke Zelf. Het zijn de Elohim Engelen met hun overstralend Bewustzijn die je hierbij helpen. De Christuskracht leidt je naar volledige verlichting/Godrealisatie en helpt je te zeggen wat je denkt en voelt. Ze brengt directheid, Waarheid, een geestelijker leven en het werkelijke bewustzijn over broeder- en zusterschap. 

Wat is een Ster Dodecaëder?
De Ster Dodecaëder, Christus bewustzijn wordt ook wel Christus grid of Christus raster genoemd. Het is een combinatie van de geometrische vormen  - Dodecaëder en Icosaëder. Deze vormen zijn twee van de 5 geometrische vormen die ook als platonische lichamen bekend staan.

Auteursrechten Joke ElZiam Nootebos +31 (0)597 541539: deze tekst mag niet worden overgenomen


 

Wil je meer weten over de betekenis van alle geometrische vormen?

Lees hier de betekenis van de geometrische vormen, platonische lichamen

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Momenteel zijn er geen 5 minuten readingen mogelijk.Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?