9 Fluoriet Octaëders - Voor de 7 chakra's en de handen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Groene Fluoriet bol - incl. houder

Groene Fluoriet bol - incl. houder

ca. Ø 6 cm vanaf 370 gram
€ 37,50
fluoriet kleurenmix knuffelsteen
€ 15,00
€ 66,00
(tijdelijk) niet leverbaar

Ø1 cm (2 gram)

Spirituele werking

De 6-dimensionale groene Fluoriet octaëder edelsteen verbindt beide hersenhelften met elkaar en trilt het eigen hogere Licht van Liefde, Bewustzijn, denk- en daadkracht aan. Net als het hartchakra. Je vrouwelijke en mannelijke houding worden meer een. Deze prachtige natuurlijk kristalvorm reinigt, beschermt en stabiliseert de aura en helpt tegen elektromagnetische straling en computerstress. Hij zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet in harmonische orde is door onder andere te veel prikkels, onverwerkte emoties, angst en verwarring. Deze hoger dimensionale Elohim Fluoriet vergroot zelfvertrouwen, brengt structuur en geeft inzicht in gevoel en gedrag. Ook een goede steen bij studie. Hij bevordert concentratie en helpt verbanden te leggen. Elohim Fluoriet vergroot tevens de intuïtieve vermogens en maakt je bewuster van hogere spirituele werkelijkheden.

Fluoriet lost ook vastgeroeste gewoontes op en reinigt onderdrukte gevoelens. De 6-dimensionale Elohim Fluoriet is goed tegen psychische wanorde en helpt bij dyslexie. Ook een krachtige helper voor kinderen die op school snel afgeleid zijn. Het transformeert negatieve energie (van anderen) en straling van mobiele telefoons en computers. Daarnaast maakt Elohim fluoriet de aura vrij van entiteiten of energetische lijntjes met mensen die niet goed voor je zijn. Fluoriet geeft een helder hoofd en vermindert mentale ruis. Het verbetert het geheugen. Doordat de groene Fluoriet de geest scherper maakt en de gedachtestroom remt, is het ook een goede meditatie steen.

Octaëdervorm (dubbele piramide op elkaar)

Soms brengt Moeder Aarde natuurlijke fluoriet octaëder-kristal-vormen omhoog i.p.v. ruwe brokken wat een grote meerwaarde geeft.
Een geometrische octaëder fluoriet lijnt je hogere kosmische zelf uit met je diepere aarde zelf en centreert je tot in je kern. Het trekt hierbij ook je mannelijke en vrouwelijke delen dichter naar elkaar.

Fysieke werking

Fluoriet edelsteen werkt krachtig bij genezing van infecties. Hij zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet in orde is. Goed in te zetten bij maag-, oor- en hartproblemen, griep, hoest, puistjes, hoge bloeddruk en spataderen. Fluoriet edelsteen werkt verlichtend bij stijfheid, reuma, fibromyalgie, gewrichtsklachten, artritis en misselijkheid. Is pijnstillend bij gordelroos en overige zenuwpijnen. Het is goed voor de tanden, cellen, botten en repareert DNA schade. Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, osteoporose, slijmvliezen, bronchitis, duizeligheid, zenuwen en zenuwpijn.

Ontladen, opladen en 13 dimensionaal geopend

Groene fluoriet kan beter niet in water gereinigd worden, dan wordt ie dof. Gebruik daarom de Elohim spray "Het Hoogste Licht" om hem te ontladen en te reinigen. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken maar dit doet niets af aan zijn werking. Alle Elohim edelstenen zijn uit hun passieve slaapstand doordat ze 13 dimensionaal geopend en geactiveerd zijn. Gun jezelf het beste want je voelt duidelijk het verschil!

Gebruiksaanwijzing

Leg op elke chakra een groene fluoriet en doe er in elke hand één. Ga er rustig bij liggen en laat ze op je lichaam inwerken. Je voelt zelf wanneer het rustig en klaar voelt. Na afloop behandel je de fluorieten met de spray van "Het Hoogste Licht" en af en toe stop je ze een keer in een bakje met zand.

Nu te koop in een set van 9 stuks!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?