Unieke Elohim Rozenkwartspunt

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts bol, incl. houder
€ 115,00
€ 81,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca 12 x 4,5 x 3,5 cm (252 gram)

Unieke Elohim Rozenkwartspunt

Deze zachtroze Elohim rozenkwarts opent je hartchakra op een subtiele en zachte manier, waardoor onvoorwaardelijke liefde, schoonheid, geborgenheid, eigenliefde  en tederheid vrij komt. Je ervaart meer veiligheid en voelt je milder waardoor intimiteit gemakkelijker aangegaan wordt. Rozenkwarts helpt je emoties uit  kindertijd te verwerken, opent het innerlijk kind en haalt je uit je hoofd.

Elohim rozenkwarts geeft een aangename, liefdevolle en rustige sfeer in huis of slaapkamer, kantoor of praktijk. Voor jezelf of als liefdevol cadeau voor allerlei gelegenheden. Het is een heel mooi en symbolisch geschenk voor mensen die gaan samenwonen of als bruidsgeschenk.

Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen, eigenliefde, helen kindertijd en innerlijk kind, zachtheid, schoonheid, heft emotionele blokkades op, bevordert transformatie en zelfacceptatie.

Fysiek: werkt gunstig op borst-longkwalen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt bloedsomloop, Hartchakra.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?