Rozenkwarts hart - Hoge kwaliteit!

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Unieke Elohim Rozenkwartspunt

Unieke Elohim Rozenkwartspunt

ca 12 x 4,5 x 3,5 cm
€ 81,00
Populair
Bergkristal, edelstenen - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen
€ 72,00
Bergkristal - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen set

Bergkristal - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen set

ca. 1,5 cm per stuk (zonder zakje of doosje)
€ 54,00
€ 13,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca 3.5 x 3.5 x 1 cm (12 gram)

Per stuk , van hoge kwaliteit!

Deze zacht roze rozenkwartshart bevordert een gevoel van warm en liefdevol thuiskomen in en bij jezelf.

Heerlijk voor zachte, geborgen en veilige sfeer en aarding. Om bij je te dragen, als cadeautje voor een geliefde,  voor slaap-, baby en kinderkamer.

Hij staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen, eigenliefde, helen van de kindertijd en het innerlijk kind. Verder brengt hij zachtheid, schoonheid, heft emotionele blokkades op, bevordert zelfacceptatie en transformatie. Rozenkwarts werkt verzachtend of helend en werkt krachtig op het Hartchakra.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?