Bergkristal Ster Dodecaëder-Asteroid

€ 284,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 8 cm (310 gram)

Schitterende Christusbewustzijn ster dodecaëder van bergkristal. Zeer fraai geslepen.

De Bergkristal asteroids Ster Dodecaëder Asteroid maakt je hele omgeving, inclusief jezelf, tot een krachtplaats van eenheidsliefde! Alles werkt harmoniserend en balancerend voor jou en voor het vertrek waar je een grotere vorm plaats. De Ster dodecaëder van bergkristal is een mengvorm van de geometrische vormen Icosaëder en Dodecaëder. De twee hoogste geometrische vormen waar de mensheid qua bewustzijn nog niet doorheen is maar naar toe kan groeien. Dat betekent volmaakte Onvoorwaardelijke Liefde, Eenheidsbewustzijn en Scheppingskracht in het aardse functioneren brengen. Net als al je hogere zieledelen. Deze Christusvorm beschermt jou, je mensen, huis en organisatie vanuit de witte Christusstraal brengt Vrede en weert dualiteit.

Gaan staan voor belangeloze Liefde, Dienstbaarheid en Zuiverheid

De geometrische vorm Ster dodecaëder / Asteroid als hanger of kamerstuk, laat je het goddelijke binnen in je belichamen of zet dat in je omgeving. Hij helpt je tevens als een krachtig Kosmisch Mens en Meester te gaan staan voor belangeloze Liefde, Dienstbaarheid en Zuiverheid. Hij integreert al je hogere zieledelen en de Merkaba. Je mensen hoeven er niet voor jou te zijn maar jij bent er voor hen (zonder je oude weggeefstand of needings op erkenning). Je eigen voorkeur en wil worden dienstbaar aan de Goddelijke Leiding die je in je lichaam gaat voelen.

Mensen aantrekken waar je jouw hart, kracht en vaardigheden mee kunt uitdelen met de Elohim ster dodecaeder van bergkristal

Door het volgen van je egoloze grote Zelf kom je in aanraking met mensen waar je jouw Liefde, kracht en vaardigheden het  beste aan kunt uitdelen omdat ze er echt iets mee kunnen. Belangeloos en angstloos ben je recht door zee en belichaam je Liefde. Je onbewuste, innerlijk kind en het op jezelf terugtrekken als iemand je niet juist behandeld, worden doorzien en geheeld door de geactiveerde ster dodecaëder van bergkristal.

 

Oordeelloos en belangeloos d.m.v. ster dodecaëder hanger of kamerstuk

Non-duaal (niet afgescheiden) Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn, oordeelloosheid en verbindende krachten ontstaan in je d.m.v. deze Ster dodecaëder van Bergkristal. Eerst in je hart, zienswijze en mind, daarna in je gedrag, buikgevoel en je daden die zich inzetten voor een grotere Geheel.

De Christus in jou is de brug tussen je ziel en Godrealisatie (je Goddelijke Vonk) die je kunt brengen brengt in de grofstoffelijke wereld d.m.v. de ster dodecaeder. Deze geprogrammeerde en geactiveerde bergkristal edelsteen Christusvorm maakt dat je persoonlijkheid, subtiele ziel en je Goddelijkheid niet langer gescheiden van elkaar functioneren.

Gebruiksaanwijzing geometrische vormen set en ster dodecaeder

Leg een geprogrammeerde en geactiveerde Elohim Christusgrid vorm, het liefst samen met de overige 5 geometrische vormen, in je organisatie, op je huisaltaar, rondom je bed of aura en je ervaart geweldige, helende en inspirerende krachtvelden en inzichten door de heilige geometrie én het programma dat ingewijdene Joke ElZiam Nootebos erop gezet heeft voor jouw Inwijdingsweg!

Het Christus netwerk in jezelf, op aarde en in de sferen creëren met ster dodecaeder

Kosmische Wetten kunnen volgen, elektriserende Krachten, inspiratie, de Geest, vurigheid, intensiteit en de ontwikkeling naar Godrealisatie met absolute zuiverheid ontstaan met de hulp van de Ster dodecaeder bergkristal hanger. Hij helpt je met alle geliefde zielen, ook tweelingzielen, en overledenen in bewustzijn met elkaar vanuit het onvoorwaardelijke hogere Hart verbonden te blijven en elkaar te versterken.

Eenheid met het gehele Universum ervaren d.m.v. een Ster Dodecaerder hanger of kamerstuk

Je wordt een Hoeder. Deze verbondenheid creëert het Christus netwerk in jezelf, op aarde en in de hogere sferen. Iedere ziel, die in contact met het eigen hogere Zelf is, wordt door de geactiveerde geometrische Christusbewustzijnsvorm van de ster Dodecaeder, in staat gesteld de eenheid met het gehele Universum te ervaren.

Periodes van ziekte, emoties en angst en de Ster dodecaerder

Deze geometrische vorm dient voor onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid en Waarheid. Jij als persoonlijke en Kosmische Mens met Christusbewustzijn blijft ook in periodes van ziekte, emoties en angst stabiel en draagt bij aan het bewustzijn en het doel van je groep of relatie.

Hart met ballen d.m.v Ster dodecaerder

Je breekt mensen niet af maar bouwt ze op vanuit de directe duidelijkheid van het Hart (met ballen) en kan ze loslaten wanneer dat beter (leerzamer) voor jezelf, de groep, organisatie of de ander is. Deze geometrische Christusvorm helpt je niet langer jouw wil, wens, passie of mening te volgen maar die van de Bron in je.

Je persoonlijkheid komt beschikbaar voor de Bron

Deze geometrische vorm voert je vervolgens verder naar Overgave, Sekinah, Godrealisatie en Al-Eenheid. Structuren, systemen, regels en religies mogen er zijn maar bepalen je gedrag en daden niet langer. Je weet dat ze nodig zijn voor de samenleving, organisatie en het huishouden maar de Christ in jou heeft geen regels en opgelegde wetten van buitenaf nodig want hij denkt en doet voor en vanuit de wij-relatie, groep of organisatie.

De avatar, levende manifestatie van de Kosmische Christus in jou

Velen leven vooral vanuit de mind en wil en zijn gericht op materie en zichzelf. Er is een splitsing van het aards gerichte zelf en de hogere lichtdelen. De geactiveerde Christusbewustzijnsvorm Ster Dodecaeder opent je onvoorwaardelijke liefde  waardoor je in je omgang en werk eenheid, zachtheid en subtiliteit inbrengt en je hogere lichtdelen.

Jouw wil, jouw mening en de wereld van materie overstijgen d.m.v. Ster Dodecaeder

Nadat het gericht zijn op jouw wil, jouw mening en de wereld van materie, in de omgang met jezelf en elkaar is overstegen door een knieval te hebben gemaakt, ontstaat de avatar in jou. Avatar is de levende manifestatie van de Kosmische Christus in je. Het is de ultieme eenheid tussen je ziel, het hogere Zelf en je Goddelijke Zelf. Het zijn de Elohim Engelen met hun overstralend Bewustzijn die je hierbij helpen. De Christuskracht en de Elohim workshops en consulten (+31 (0)597 541539) leiden je naar volledige verlichting/Godrealisatie en helpen je te zeggen wat je denkt en voelt. Ze brengt directheid, Waarheid, een geestelijker leven en het werkelijke bewustzijn over broeder- en zusterschap.

Wat is een Ster Dodecaëder?

De Ster Dodecaëder, Christus bewustzijn wordt ook wel Christus grid of Christus raster genoemd. Het is een combinatie van de geometrische vormen  - Dodecaëder en Icosaëder. Deze vormen zijn twee van de 5 geometrische vormen die ook als platonische lichamen bekend staan.


 

Wil je meer weten over de betekenis van alle geometrische vormen?

Lees hier de betekenis van de geometrische vormen, platonische lichamen

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen

icosaederklein.jpgAlle geometrische vormen zijn te bezoeken in de Helende Tuinen op de Elohim Krachtplaats. De 30 multidimensionaal tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Mediteer in de geometrische vormen en ervaar welke krachttuinen je het meeste "roepen". Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane healingen, lichtcodes om te Ontwaken en inzichten.

Hier lees je meer over

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?