Goudsteen

Spirituele werking

De Goudsteen edelsteen heeft, ondanks dat het een niet natuurlijk gevormde steen is, een sterk helende werking. De Goudsteen werkt opbeurend en stimuleert een positieve kijk op het leven. Hierdoor een uitstekende steen voor depressies. Hij geeft ook energie en kracht. De stimulerende werking van Goudsteen bevordert individualiteit en ambitie en geeft de kracht om je doel te bereiken. Goudsteen weekt emotie en verdriet los en maakt ze beter beheersbaar omdat hij je leert afstand leert nemen van de emotie. Voor rust en evenwicht in jezelf te brengen is Goudsteen een goede steen.

Fysieke werking

Goudsteen edelsteen heeft een positieve werking op de maag, nieren, longen, voortplantingsorganen en prostaat. De hersenen worden door Goudsteen geprikkeld waardoor het (logisch) denken en de concentratie verbetert. Hij is een echte stimulator. Verder is de Goudsteen goed voor botten en spieren. Voor het stoppen met roken is een combinatie van Rookkwarts met de Goudsteen een goede keus. Ook het reukvermogen wordt versterkt. Goudsteen edelsteen geeft meer ruimte en lucht aan de longen. Daardoor ook goed bij benauwdheid. Het is een goede steen om weer in balans te komen wanneer de chakra’s zijn verstoord. Goudsteen kristal is tevens goed te gebruiken bij problemen aan de baarmoeder.

Algemene informatie

Goudsteen edelsteen is een kristal wat door de mens zelf gemaakt wordt. In de 16e eeuw probeerden Italiaanse monniken via alchemistische processen goud te maken. Zo ontstond Goudsteen. Hoewel de steen met inmenging van mensen gemaakt wordt heeft ze sterke helende eigenschappen. 

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Goudsteen edelsteen

Waar wordt Goudsteen gevonden?

Goudsteen is een kristal wat door de mens zelf gemaakt wordt.

Goudsteen kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Goudsteen hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Goudsteen edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Goudsteen hanger
- Goudsteen armband
- Goudsteen ketting
- Goudsteen knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Goudsteen Edelsteen Drakenschedel

Goudsteen Edelsteen Drakenschedel

12,5 x 7 x 8 (640 gram)
€ 493,00
Bewuste keuze?