Granaat

Spirituele werking

Granaat edelsteen versterkt het innerlijke vuur en helpt verder te kijken dan de eigen horizon. Granaat kristal versterkt het overlevingsinstinct, schenkt moed, hoop, doorzettingsvermogen en optimisme ook in moeilijke situaties en bij weerstand. Geeft veel energie en is een krachtige healer. Hij reinigt de chakra's en geeft ze ook nieuwe energie. Granaat brengt een overvloed aan nieuwe ideeën en geeft helderheid in het hoofd. Inspireert tot liefde en toewijding. Het is een steen van verbintenis; een vriendschapssteen. Granaat beschermt tegen onechte vrienden. Door de sterke band die Granaat met de hypofyse heeft, stimuleert hij verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Ook helpt hij je bij het oplossen van blokkades op seksueel gebied. Bij meditatie is Granaat steen het best te gebruiken op de onderste twee chakra's waarbij de invloed op de organen duidelijk voelbaar is. Als je dan ook nog eens in iedere hand een doorstromings(berg)kristal vasthoudt voel je dat oude zielestukjes als het ware weggespoeld worden. Zorg er wel voor dat de punten van de bergkristallen van je af gericht zijn.

Fysieke werking

Granaat edelsteen sterkt het hart, reguleert het hartritme en hartslag en beschermt tegen hartaandoeningen. Hij regelt de bloeddruk en sterkt de bloedsomloop. Hij stimuleert de aanmaak van witte bloedlichaampjes. Hij helpt bij reumatoïde artritis, heelt de nieren, lever, milt en darmen. Door zijn sterke werking op het basischakra en het sacraal chakra is Granaat steen ook potentieverhogend. Granaat stimuleert de spijsvertering, behandelt stoornissen aan de ruggengraat en in de cellen, herstelt DNA, zuivert bloed, hart en longen. Ook stimuleert hij de opname van mineralen en vitaminen. De dieprode Granaat is specifiek werkzaam op het basischakra en stimuleert de beheerste opstijging van kundalini-energie.

Algemene informatie

Granaat is een van de meest overvloedige kristallen. Is doorzichtig tot opaak. Vaak rond met meerdere facetten en naar verhouding voelen ze wat zwaar.

Granaatvarieteiten:
Almandien is roodbruin tot zwart, Andradiet is kaki, bruin, zwartachtig, Grossulaar is grijs, groen tot rose, Hessoniet is rood, geel, oranje, bruin, Melaniet is zwart, Pyroop is donkerrood, Spessartiet is geel, roodbruin, bruin, Uvaroviet is smaragdgroen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Granaat edelsteen

Waar wordt Granaat gevonden?

wereldwijd

Granaat kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Granaat hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Granaat edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Granaat hanger
- Granaat armband
- Granaat ketting
- Granaat knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50
Bewuste keuze?