Golden Lemurian kwarts handsteen Limoniet

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 11,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 4 x 4 cm

Golden healer, Golden Lemurian kwarts handsteen.

Fijn om mee te mediteren of om bij je te dragen. Prijs is per stuk. Een kristal met een zeer hoge vibratie.

Door het ijzerhoudende mineraal in dit kristal kunnen je hogere lichtlichamen goed aarden. Hij brengt het kruinchakra en het basischakra bij elkaar. Golden lemurian kwarts is een steen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk.

Hoge trilling

De golden healer, Golden Lemurian is een spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Heft blokkades op. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Hathors en oude Egypte

Activeert en lijnt alle chakra's met elkaar uit. Golden Lemurian kwarts is verbonden met de Hathors. Dit ras komt van Venus en geneert enorme liefdesvelden en helende frequenties en zo draagt ook het eenheidsliefdesveld van het Elohim Krachtplaats bij. Daarom werd Golden Lemurian kwarts in het oude Egypte ook veel gebruikt voor klank en kleur healing.

Volledig potentieel leven

Golden healer, Golden lemurian kwarts helpt je om je volledig potentieel hier op aarde te leven en verruimt en vergroot je (kosmisch) bewustzijn. Dit kristal bevat zeer hoge frequenties aan Chi (levenskracht).

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?