Merliniet handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Toermalijn handsteen - zwart

Zwarte Toermalijn handsteen

ca. 115 -165 gram
€ 31,50
€ 18,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 80-100 gram

Merliniet steen, ideaal om mee te mediteren of om bij je te dragen. Prijs is per stuk.

Mystieke  Elohim Merliniet opent  je voor spiritualiteit, magie, andere werelden en dimensies en je gidsen. Hij helpt contact maken met overledenen en engelnen en is bijzondere geschikt voor sjamanisme,  Wicca, mediumschap, divinatie, Lichtwerk en healing. Hij versterkt het derde oog, je kruin-afstemming met de Bovenwereld en met Merlijn en ankert dit tot in de basischakra! Het is een geweldige ondersteuning bij het ontwikkelen van heldere gaven en bij de Elohim E-cursus Heilige Magier en nieuwetijds Sjamaan.

Merliniet is verbonden met Merlijn.  
Merliniet is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid  van de elementen, windrichtingen en Rijken. Deze magische steen tilt je op naar meesterschap.

Zonder het denken in goed en fout veranderen negatief karma
Elohim Merliniet helpt je om te accepteren dat er donker en licht, goed en fout in je zit en maakt je los van enig oordeel daarop. Je wordt als een echte Wijze en Magiër.  Zonder het denken in goed en fout veranderen negatief karma, blokkades en oude gedragspatronen vanzelf. Elohim Merliniet werkt beschermend, zuivert en brengt vrolijkheid en optimisme. Hij herprogrammeert je oude etherische blauwdrukken. Ook in de hersenen, pijnappelklier en het DNA en helpt negatieve ervaringen verwerken.

 Fysieke werking
Fysiek bevordert deze edelsteen de doorstroming van energie en zuurstof door je lichaam, werkt hij zuiverend en heeft hij een positieve invloed op je bloedsomloop, het zuurstoftransport, je hart, geheugen,  concentratie, het zenuwstelsel, je hersenen, het lympfesysteem en je darmen.  Versterking zenuwsynapsen, zenuwvezels en zenuwbanen zowel als het af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Goed voor de ademhaling. Merliniet helpt de bijnieren en de productie van insuline. Merliniet kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?