Rhodoniet handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 104,00
Hartchakra, dienstbaarheid tinctuur

Hart chakra - Dienstbaarheid

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Merliniet handsteen
€ 17,50
Toermalijn handsteen - zwart

Zwarte Toermalijn handsteen

ca. 115 -165 gram
€ 31,50
€ 12,50
(tijdelijk) niet leverbaar

ca. 65-90 gram

Mooie Rhodoniet handsteen. Fijn om bij je te dragen en mee te mediteren. Prijs is per stuk.

De roze/rode/zwarte kleur van deze Elohim Rhodoniet werkt op het hartchakra en aardt het hartchakra in de Zijnsstaat en diepe belichaamde rust. Rhodoniet helpt eigenliefde en vergeving te bevorderen. Diep verstopte emotionele wonden en littekens uit het verleden worden geheeld waardoor de onvoorwaardelijke Liefde van je Oorsprong dieper in je lichaam kunt belichamen. Met deze steen wordt het hart geactiveerd en gereinigd en ontstaan er geheelde, mooie verbindingen met je omgeving. Rhodoniet handsteen brengt yin en yang in evenwicht.
 Hij helpt je om het hoofd koel te houden in stressvolle, angstige of bedreigende situaties. Ook  bij ruzies en conflicten.

Rhodoniet helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk, emotioneel en fysiek niveau. Hij vermindert wrok en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten. Elohim Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang, helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen en ondersteunt de maag, gal, bloedsomloop en het auto/immuunsysteem.  Hij geeft een bijzondere diepe aarding en houvast in je lichaam.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?