Blauwe Calciet handsteen

Blauwe Calciet handsteen
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 16,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 100 - 150 gram

Blauwe Calciet handsteen. Fijn om bij je te dragen en mee te mediteren. Prijs is per stuk

Deze Blauwe Calciet handsteen straalt een opwekkende en blij makende sfeer uit naar zijn omgeving. Blauwe Calciet werkt kalmerend en ontspannend, beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. De Elohim edelsteen blauwe Calciet opent je keelchakra. Je kunt je uiten en uitspreken met behulp van de blije krachtige liefdesenergie van Maria Magdalena en de Dolfijnen!

Blauwe Calciet is ook een hele zachte steen voor herstel en ontspanning. Verlaagt de bloeddruk en drukte in jezelf, verzacht je omgang en uitingen en neemt op alle niveaus pijn weg. Het kalmeert je zenuwen, ook in je hoofd en heft angsten op en laat negatieve emoties los door de hogere trillingen van Maria Magdalena, blauwe calciet en de Dolfijnen en de 13 dimensionale Elohim activatie en uitlijning.

Fysiek werkt de steen bloeddruk verlagend en pijnstillend. Blauwe calciet is ook een sterke talisman tegen onheil en ongelukken.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?