XXL Roze Maansteen (perzikkleur) handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rhodoniet handsteen

Rhodoniet handsteen

ca. 65-90 gram
€ 12,50
Madeliefje, biologische kruiden tinctuur

Madeliefje, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Rhodoniet handsteen

Rhodoniet handsteen

ca. 65-90 gram
€ 12,50
€ 15,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 135-190 gr. 7cm.

Zacht glanzende perzikkleurige Elohim Maansteen, ideaal om mee te mediteren of om bij je te dragen. Je kunt de steen in je hand houden of op je hart, buik of voorhoofd leggen.

Deze prachtige XXL Maansteen komt op de juiste tijd wanneer jij er klaar voor bent om je gevoeligheid, kwetsbaarheid en heelheid weer te openen en mee te laten stromen met de volwassene in jou. Hij helpt je te verwarmen zodat je innerlijke kou op kan lossen tot diep in het onbewuste. Ook opent hij je derde oog, je helderziend en heldervoelendheid, je afstemming op je Goddelijke Vonk en het paradijselijke gevoel dat alles met jou verbonden is.

Geef je zelf een edelsteenlegging!
Als je de Maansteen op je buik en op je voorhoofd legt, kun je dit alles verbindende liefdesnetwerk waarin ook jij je bevindt en wat ook in je lichaam zit, proberen te voelen vanuit je hart en buikgevoel. Leg meerdere Maansteen handstenen op je lichaam om een helend veld te creëren. Ook kun je hiermee je eigen warmte en liefde ervaren in je buikgevoel en je innerlijk meisje of jongetje ermee verwarmen. Deze Elohim Maansteen helpt je het groot mysterie om je heen te weven, waardoor zorgen, strijd, werkdruk en verdriet in de loop der (meditatie)tijd op de achtergrond verdwijnen. Ook voor drukke of terugtrekkende kinderen is het een hele fijne knuffelsteen om hun ziel en essentie te behouden, net als voor mensen met een burn-out.

  • Je wordt geopend in je puurheid, grootsheid en in Al-Eenheid
  • Gevoel van onbegrepen, niet geliefd,  geknuffeld en niet gesteund zijn geweest in eerste levensjaren lossen op
  • Helpt de diep weggezakte onverwerkte emoties, ook voor psychische of fysieke problemen, te transformeren
  • Bij menstruatie, zwangerschap- en overgangsproblemen

Prijs is per stuk.

Lees in dit artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over de processen waarbij de perzikkleurige Elohim Maansteen ondersteuning geeft.

Maansteen komt in veel verschillende kleurtinten voor; wit, perzikkleurig, blauw, groen, geel en roomkleurig.

Maansteen staat in verbinding met de maan en verbindt je met je vrouwelijke ontvankelijke kant, bevordert de intuïtie en het heldervoelen. Maansteen maakt het onbewuste bewust, helpt bij het zwanger worden, versterkt het aanwezig zijn in je buikgevoel en verbindt met het groot mysterie. Helpt emoties te stillen en overdreven reacties te balanceren. Hij heelt het lymfesysteem, de schildklier en milt. De Maansteen zorgt voor evenwicht in het hormoonstelsel, ondersteunt de vrouwelijke voortplantingsorganen, helpt tijdens de zwangerschap en geeft verzachting op de maag en aan kinderen met ADHD. Maansteen heelt diegene die liefde en knuffels zijn te kort gekomen. Hij heelt weggestopte eenzaamheid, emoties, angsten, onzekerheid, agressie en te veel in het hoofd zitten wat daar uit voort is gekomen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?