Calciet Mangano Edelsteen, handsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Toermalijn handsteen - zwart

Zwarte Toermalijn handsteen

ca. 115 -165 gram
€ 31,50
Toermalijn handsteen

Toermalijn handsteen

90 - 115 gram
€ 19,50
€ 69,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

lengte 7,5 -8,5 cm (350 gram)

Nieuw: nu ook geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

Prijs per stuk

Mangaan of Mangano Calciet (roze) is een hart-chakra en innerlijk kind edelsteen. Ze brengt je in contact met engelen en je geborgenheid. Op diepergaand zielsniveau brengt het vergeving en verlicht Elohim Mangano Calciet angst, innerlijke onveiligheid, het niet begrepen zijn en verdriet uit peuter- en jeugdjaren. Ook heelt het relatie hart- en zielspijn welke is ontstaan omdat je subtiele gevoel niet werd gewaardeerd en aangevoeld. Deze 13-dimensionale, met een speciaal programma  geactiveerde Elohim Mangano Calciet brengt intern en extern onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid. Het opent je gevoel van eigenwaarde, zelfliefde, je geliefd gaan voelen en zelfacceptatie. Elohim Mangano calciet werkt diep en zacht als heling van jeugdjaren en kindertijd. De roze Calciet is een zielehealer en werkt ook voor het kristallijnen en Goddelijke zielekind. Mangaan Calciet heelt zenuwaandoeningen, verlicht spanning, bezorgdheid en voorkomt nachtmerries. De liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op. Mangano Calciet werkt samen met de maan en is ook behulpzaam bij het verwerken van een (seksueel) trauma.

Je neemt door de frequenties van de Elohim Mangano Calciet steeds meer lagen van jezelf mee in de omgang. Je volledig potentieel met steeds meer zielelagen van gevoel, je innerlijk zielekindje, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komen op aarde en in je gedrag door je geregeld af te stemmen op de Mangano Calciet! Je kunt hem vasthouden, er naar kijken, zijn innerlijke sfeer proberen te voelen, hem bij je dragen. Kortom mediteer daarom geregeld met je liefdesvriend de Mangano Calciet of draag hem bij je. Verder...

  • Opent jouw volledig potentieel, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komt op aarde.
  • Liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op.
  • Hartchakra en innerlijk kind healer, opent het meest pure in jou.
  • Ontspant je hart, subtiel buikgevoel en bewustzijn.
  • Hij ont-dekt je subtielste gevoel en je Godskindje die liggen opgeslagen onder de volwassene.

Lees in het artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over het programma op de Mangano Calciet. 

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?