Toermalijn hanger - zwart

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Zilveren ketting - 50 cm
€ 19,95
Toermalijn anti-stralingsset
Van € 52,50 voor € 49,95
€ 9,95
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Krachtige geactiveerde Zwarte Toermalijn hanger

Deze Zwarte Toermalijn is een bijzonder krachtige edelsteen en verbindt je heel direct en diep met de Moeder Aarde energie en je eigen lichaam. Val je gauw, ben je praktisch of geestelijk snel onevenwicht dan kan de 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Zwarte Toermalijn de oplossing zijn. Zwarte Toermalijn brengt balans tussen lichaam en geest.
Door de diepe aardeverbinding helpt de Zwarte Toermalijn je tevens je inzichten en spirituele ervaringen te aarden en praktisch te maken.

Gebruiksaanwijzingen Zwarte Toermalijn tegen stralingen en spanning

Leg een grotere steen naast je computer, wifi router, op de meterkast of ander elektrisch apparaat om de elektromagnetische straling te reduceren en draag de hamger van Zwarte Toermalijn.
Neem in elke hand een 13 dimensionaal geactiveerde zwarte toermalijn om je aura, lichaam, gevoel en psyche te ontladen van spanningen, Je voelt na ongeveer 10 minuten dat het klaar is.

Bescherming door 13 dimensionaal geactiveerde zwarte Elohim Toermalijn

Toermalijn heeft sterk beschermende waarden. De steen beschermt tegen kwade invloeden, entiteiten, zwarte magie en negativiteit.
Zwarte Toermalijn zuivert je etherisch lichaam, negatieve gedachten, aanhechtingen, angsten, boosheid en een laag zelfbeeld.

Zwarte Toermalijn en de chakra's

Zwarte Toermalijn reinigt en aardt alle chakra's.
Zwarte Toermalijn werkt extra voor de basis chakra, het onderlichaam, de bloedvaten en zonnevlecht.

Zwarte Toermalijn versterkt de eigen fundering en helpt faalangst, verdriet, verlies en onzekerheid te overwinnen

Je zult meer voor jezelf opkomen en voelt je door Zwarte Toermalijn gesteund bij het daadwerkelijk zetten van stappen, bij innerlijke groeiprocessen en het verrichten van lichtwerk.
Hij ontkrampt het gebied van je basischakra, onderlichaam en zonnevlecht en ontlaadt psychische spanningen, emoties, verdriet en woede. Ook als ze fysiek zijn geworden.

Reiniging en bescherming, ook bij psychische aanvallen, door 13 dimensionaal geactiveerde Zwarte Toermalijn hanger

Zwarte Toermalijn steen reinigt en balanceert de chakra's en aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie, vervloekingen en stress, maag-darmspanning en chronische hoofdpijn.
De Elohim Zwarte Toermalijn werkt vitaliserend, versterkt het immuunsysteem en helpt bij angsten, artritis, agressie en bij concentratie problemen.
Toermalijn werkt tevens bij dyslexie, duizeligheid, haaruitval, claustrofobie, langdurige ziekten, dyslexie en psychische aanvallen.

Zwarte Toermalijn helpt hyperactieve kinderen tot rust en balans te komen

Negatieve energie van onszelf of van computers zet hij om in positieve energie. (Piëzo effect)
Hij bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades en angst.

Zwarte Toermalijn vergroot de fysieke vitaliteit en het  immuunsysteem

De 13 dimensionaal geactiveerde Zwarte Toermalijn bevordert tevens een neutrale houding en logisch denken.
De aura en energiebanen worden gereinigd en in balans gebracht met Zwarte Toermalijn.
Emoties en spanningen ontladen en  het zenuwstelsel en de bloedvaten en bloedvatwanden worden versterkt.Zwarte Toermalijn versterkt de eigen fundering en helpt faalangst, verdriet, verlies en onzekerheid overwinnen

Je zult meer voor jezelf opkomen en voelt je door zwarte toermalijn gesteund bij het daadwerkelijk zetten van stappen, bij innerlijke groeiprocessen en het verrichten van lichtwerk.
Hij ontkrampt het gebied van je basischakra, onderlichaam en zonnevlecht en ontlaadt psychische spanningen, emoties, verdriet en woede. Ook als ze fysiek zijn geworden.

Reiniging en bescherming, ook bij psychische aanvallen, door 13 dimensionaal geactiveerde zwarte Toermaijn hanger

Zwarte Toermalijn steen reinigt en balanceert de chakra's en aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie, vervloekingen en stress, maag-darmspanning en chronische hoofdpijn.
De Elohim Toermalijn hanger werkt vitaliserend, versterkt het immuunsysteem en helpt bij angsten, artritis, agressie en bij concentratie problemen.
Toermalijn werkt tevens bij dyslexie, duizeligheid, haaruitval, claustrofobie, langdurige ziekten, dyslexie en psychische aanvallen.

Zwarte Toermalijn hanger helpt hyperactieve kinderen tot rust en balans te komen

Negatieve energie van onszelf of van computers zet hij om in positieve energie. (Piëzo effect)
Hij bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades en angst.

Zwarte Toermalijn hanger vergroot de fysieke vitaliteit en het  immuunsysteem

De 13 dimensionaal geactiveerde zwarte Toermalijn bevordert tevens een neutrale houding en logisch denken.
De aura en energiebanen worden gereinigd en in balans gebracht met zwarte Toermalijn.
Emoties en spanningen ontladen en  het zenuwstelsel en de bloedvaten en bloedvatwanden worden versterkt.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?