Sugeliet hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 17,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Mooie geactiveerde Sugeliet hanger

Deze Sugeliet hanger vertegenwoordigt spirituele liefde en wijsheid. Ondersteunt de indaling van hart naar buik realisatie en het uitlijnen van de chakra's. Helpt lichtwerkers te aarden. Beschermt de ziel bij teleurstelling en trauma’s. Sugeliet hanger aardt het helder weten en helder zien. Stimuleert vergeving en verzacht pijnen, werkt bij autisme, angsten, fobieën, epilepsie, psychose gevoeligheid en motorische stoornissen. Voorhoofdchakra heler.

Sugeliet maakt de hogere energie meer compact, d.w.z. het wordt meer vertaald naar het Fysieke Zelf. Dit geeft een veilig en rustig gevoel waardoor het Hoger Zelf kan indalen.Het ontvangt dus het Hoger Zelf en Monadisch Zelf. Alle angsten die er nog voor zitten, worden op een rustige manier weg gehaald.

Het is een goede steen voor Lichtwerkers om de blokkades weg te halen waardoor het allerhoogste Licht niet makkelijk kan indalen. Bijv. wanneer je denken een te grote plek inneemt of je emotionele aura te gevuld raakt, dan is het goed om deze steen te gebruiken. Het denken schakelt dan over op Hoger Zelf-denken en het Innerlijk Kind wordt hierbij niet vergeten. 

Wanneer je je eigen onderbuik (basis en 2de chakra) nog niet helemaal voor jezelf kunt houden. Als je er te weinig bent of staat voor jezelf. Geloof en vertrouwen in jezelf, bemind worden, liefde voor je innerlijk kind voelen, staan in je voeten en in je basis, in je Kracht, automonie, eigenwaarde, terwijl het in je Hart allang al klaar kan zijn. Sugeliet op het onderlichaam kan vertrouwen geven in het eigen gevoel en lichaam, zorg dragen voor het eigen lichaam, je plek innemen, niet jezelf vergeten, etc..

Sugeliet helpt dus sneller gronden en je aura en energie schoon te houden.

We lijmen de hanger met de hand, in plaats van deze te doorboren. Zo blijft het energieveld van de steen optimaal werkzaam.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?