Obsidiaan hanger - Regenboog Obsidiaan

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Olivijn (Peridot) hanger

Olivijn (Peridot) hanger

ca. 1 - 2 gram
€ 29,00
Saffier hanger
€ 21,00
Robijn hanger
€ 20,50
€ 11,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Prachtige geactiveerde Regenboog Obsidiaan hanger

Deze Regenboog Obsidiaan hanger helpt je eigen schaduw en energieblokkades overwinnen vanuit je Licht. Centreert het innerlijk, geeft inzicht in oude gedragspatronen, blokkades en legt waarheid bloot. Spiritueel versterkt Regenboog Obsidiaan steen de doelgerichtheid van de ziel en verankert de geest in het lichaam. Obsidiaan bevordert groei op alle niveaus en helpt buiten de gekende paden te treden, open voor het ongekende. Het snijdt banden van oude liefde door en vult de eigen energie van het hart aan. Als hanger gedragen absorbeert Regenboog Obsidiaan negatieve energie uit de aura en verwijdert stress uit het lichaam.

Elohim Obsidiaan werkt tot diep in de voorouder tijdlijnen. Hij zuivert de bloedlijn, je genetische informatie en vorige levens. Tevens heelt Elohim Obsidiaan je 12 strengig DNA en lichtlichamen van je zieldelen. Geen recht hebben op een plek in het hart van anderen, steeds weer iemand kwijt raken, angst voor geld vermindering, altijd ploeteren, niet gezien voelen, eerst wat doen voor je liefde krijgt zijn voorbeelden van diepgewortelde meegekomen  patronen en overtuigingen. Ze komen in je leven via je DNA, genen en je zielenfamilie-karma. Obsidiaan ondersteunt het zuiveren van een (familie) traumageest, een meegemaakt drama of veel pech in het leven. Obsidiaan trekt dit open, maakt bewust, helpt verwerken en transformeren. Draag hem samen met Elohim rutielkwarts dat helpt je Licht vast te blijven houden en de zwaarte te zuiveren.

We lijmen de hanger met de hand, in plaats van deze te doorboren. Zo blijft het energieveld van de steen optimaal werkzaam.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?