Engelen Maansteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Olivijn (Peridot) hanger

Olivijn (Peridot) hanger

ca. 1 - 2 gram
€ 29,00
Saffier hanger
€ 21,00
Robijn hanger
€ 20,50
€ 10,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

Geactiveerde Engelen Maansteen hanger (witte Labradoriet)

Deze Engelen Maansteen hanger verbindt je met de engelenrijken, je liefde en geestelijke hart. Maansteen (witte Labradoriet) brengt rustige onvoorwaardelijke liefde. Het krachtigste effect van deze steen is het kalmeren van emoties, uitkomen voor je licht en het verbinden met het groot mysterie. Engelen Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. De steen is evenals de maan weerkaatsend en geeft aan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt. Daarmee versterkt deze Maansteen verzachting en aanvaarding. Engelen Maansteen bevordert intuïtie en empathie en wordt traditioneel gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Brengt mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht. Deze edelsteen is tegengif voor de overdreven macho of de veel te opzichtige vrouw. Geestelijk verzacht Maansteen emotionele instabiliteit en stress en verbetert emotionele intelligentie. Fysiek heeft de Engelen Maansteen hanger invloed op de vrouwelijke voortplantingscyclus en verlicht menstruatieklachten en spanning.

We lijmen de hanger met de hand, in plaats van deze te doorboren. Zo blijft het energieveld van de steen optimaal werkzaam.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?