Girasol Opaal - Lemurische Christussteen -

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

saffier knuffelsteen

Saffier knuffelsteen

ca. 7 - 12 gram
€ 26,50
Granaat knufelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50
kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
€ 23,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca 5 x 4 cm

Prijs per stuk. De huidige voorraad Girasol Opaal is wit van kleur.

Deze mysterieuze Elohim edelsteen bestaat uit Lemurische bergkristal met opaal. Het voelt zachter dan gewoon bergkristal en draagt een bijzonder zachte, liefdevolle maar ook hoge lichttrilling en is daardoor sterk helend. Hij helpt om je weer één, gecentreerd, liefdevol en compleet te voelen. In liefde met Jezelf te zijn. Hij laat het Christuslicht van je onvoorwaardelijke Liefde indalen in je persoonlijkheid en verbindt al je lichtlichamen daarmee!! Hij ankert je op het kristallijnen aardenetwerk dat zonder karma en dualiteit alle mensen van licht en liefde verbindt en ondersteunt. Zo helpt de Elohim Girosol de zwaarte op te lossen. Het is ook een echte healer steen en helpt ook de hogere chakras openen. Je krijgt meer inzicht in het onderbewuste, innerlijke rust en een heldere geest. Spanningen, angsten en zorgen verminderen.

 

Trauma oplossing, emotioneel innerlijk in de kou hebben gestaan en overwerkte gevoelens

Elohim Girasol transformeert dieperliggende trauma's, emotionele kou, onverwerkte pijnen en teleurstelling tot diep uit het onbewuste en houdt daarbij je innerlijk-kind-gevoel levend.


Fysieke werking

Girosol helpt bij vermoeidheid en een betere opname van ijzer, het gezichtsvermogen, de stofwisseling en het lymfe-systeem, bij haaruitval en is goed bij stress (klachten). Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties en bijnieren.

Ontlaadt hem niet te lang in water

 
Ervaringen van cliënten

Ik voelde mij steeds dieper in mijn lichaam wegzakken. Dieper en dieper, en tegelijkertijd steeds helderder. Mijn lichaam begon te reageren in de vorm dat mijn organen aan het resoneren waren op de energie van de Girosol. Er ontstond een diep vorm van Zijn en heelheid. Het is nu ook makkelijker in mijn buikgevoel te blijven. Dankzij de transmissie en girosol is er veel geheeld waar ik tot de dag van vandaag profijt van heb. Een aanrader dus voor iedereen die bezig is met zelfbewustzijn.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen werking en (spirituele) betekenis

Edelstenen hebben enerzijds een helend vermogen door de minerale samenstelling die langzaam door het lichaam opgenomen wordt als je het kristal op je blote huid draagt. Anderzijds helen kristallen door hun trillingsgetal, psyche, hart en ziel. Wil je meer weten over de werking en betekenis van een bepaalde edelsteen? Of informatie hebben over welke edelsteen je bij een bepaalde thema/klacht of sterrenbeeld kunt gebruiken?

Hier lees je meer over de werking en betekenis van alle edelstenen in ons assortiment

Hier vind je meer dan 200 (fysieke) klachten/thema's met edelsteen advies

Hier lees je welke Elohim edelstenen het beste bij jou sterrenbeeld past

Wil je advies? Het Elohim team helpt je graag bij het maken van je keuze met een vrijblijvend verkoopadvies of via een persoonlijk kort (telefonisch) readingsconsult.

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken licht, bescherming en heling en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?