Hart en bloedvaten

Edelstenen die je hart en bloedvaten versterken.

Links en rechts, vrouwelijk en mannelijk – je hart verbindt en houdt alles in evenwicht vanuit een centrale positie in je lichaam. Ook fysiek gezien voorziet je hart, samen met je bloedvaten, in evenwicht en verbinding: het pompt hormonen, afweerstoffen en warmte rond naar de plekken in je lichaam waar deze nodig zijn. Je hart is ook je gevoelscentrum, waar alle gemoedstoestanden voelbaar worden. Als je problemen met je hart en bloedvaten hebt wijst dat vaak naar een neiging om je af te sluiten, afwijzend en te hard voor jezelf zijn, waardoor de doorstroming ophoudt. Wil je je hart meer openen voor datgenen wat wil doorkomen en doorstromen kunnen de edelstenen Granaat, Rozenkwarts, Ametrien en Carneool je helpen.

Granaat versterkt je hart en geeft je power. Hij helpt bij hartritmestoornissen, beschermt tegen hartaandoeningen, regelt de bloeddruk en sterkt de bloedsomloop. Ook Ametrien bekrachtigt je hart. Hij reinigt het bloed, helpt tegen vaatproblemen en helpt je ook om negatieve emoties, zoals woede die het hart bedrukken beheersbaar te maken. Rozenkwarts stimuleert zelfliefde, koestering en zachtheid naar jezelf toe en versterkt het fysieke hart en de bloedsomloop. Carneool is vol levenskracht en vitaliteit. Hij zorgt voor een goede toevoer van bloed naar organen en weefsels.

Zo kun je je overgeven aan de altijd maar stromende levensenergieën in jezelf. Je ontvangt en geeft door op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

De volgende edelstenen werken goed bij "Hart en bloedvaten".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Hart en bloedvaten". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Hart en bloedvaten". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Ametrien

De kristalsoort "Ametrien" werkt bij "Hart en bloedvaten". Hieronder een aantal producten met een "Ametrien" (kristalsoort).

Ametrien hanger
€ 14,00

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Hart en bloedvaten". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50
Bewuste keuze?