Haviksoog

Spirituele werking

Haviksoog, dat hoog boven de aarde zweeft, helpt je om perspectief op zaken te krijgen. Hij verruimt je visie, is goed voor het zien, waardoor je meer inzicht ontwikkelt in je eigen patronen, gedachten en verwachtingen. Ook die vanuit vorige levens. Hij helpt je om negativiteit te overstijgen, ook naar anderen toe. Je wordt meer bewust van je eigen rol in het creëeren van problemen en pijn en dus minder geneigd om de schuld bij anderen neer te leggen. Als aardende steen helpt hij je beter om op eigen benen te staan en meer contact met je lichaam te hebben. De stevigheid in jezelf draagt bij aan meer eigenwaarde en zelfvertrouwen. Tevens vergroot Haviksoog paranormale vermogens zoals helderziendheid.

Fysieke werking

Haviksoog werkt goed tegen straling. Hij is goed voor de bloedsomloop, de darmen en de benen. Hij kan de psychosomatische oorzaken van een vastzittende schouder of stijve nek aan de oppervlakte brengen. Ook helpt Haviksoog bij vermoeidheid.

Algemene informatie

Haviksoog is identiek aan Tijgeroog, Valkenoog en Kattenoog alleen zijn het de onzuiverheden die de kleur bepalen. Hij lijkt op Tijgeroog echter is het goud vervangen door een soort staalblauw. Haviksoog is een uitstekend steen voor het genezen van de energie van de aarde. In de rijkdomhoek van een kamer of woning trekt haviksoog overvloed aan.

Klik hier voor de Haviksoog hangersteen

Waar wordt Haviksoog gevonden?

Verenigde Staten, Afrika, Europa waaronder Nederland

Haviksoogkopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Haviksoog hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Tijgerijzer edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Haviksoog hanger
- Haviksoog armband
- Haviksoog ketting
- Haviksoog knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?