Heimwee

Last van heimwee - welke edelstenen helpen?

Al wekenlang heb je uitgekeken naar je vakantie maar nu, eenmaal aangekomen, kun je je draai niet vinden. Je voelt je eenzaam, mist je eigen thuis en verlangt naar de gewoontes van alledag. In plaats van genieten voel je alleen een gevoel van heimwee groeien - onbegrijpelijk voor jezelf en je reisgenoten waardoor je jezelf steeds meer een aansteller vindt. Of misschien heb je een kind dat het moeilijk vindt om op het kinderdagverblijf te zijn en nooit uit logeren wil omdat het thuis zo mist. Elohim Versteend hout, Amethist, Rozenkwarts en Chalcedoon helpen je om kalmer te worden en vreugde te ervaren, ook als je (ver) van thuis bent.

Versteend Hout helpt je om een diep gevoel van rust te ervaren. Je wordt verbonden met de aard, voelt oer-basis rust op alle lagen, waardoor je ook op die plek wortel kunt schieten. Elohim Amethist doet je krachtiger voelen en brengt helderheid. Je toegenomen (zelf)vertrouwen en inzicht helpt om de grotere perspectief te zien en voelen waardoor heimwee een kleinere plek inneemt. Met behulp van Rozenkwarts wordt je liefdevoller naar jezelf toe en mag je het zelfoordeel loslaten. Mildheid en zelfacceptatie maken het je gemakkelijker om alle gevoelens te verwerken. Tot slot geeft Chalcedoon zelfinzicht en zelfvertrouwen waardoor je je weerstand kunt doorbreken en veranderingen gemakkelijker accepteren.

Bij elkaar brengen de edelstenen je terug in je centrum. Je voelt dat je innerlijke kracht en rust toeneemt en dat je in staat bent om een thuis in jezelf te creëren, waar je dan ook ter wereld bent!

Als je wilt weten welke edelsteen het best bij jou of je kind past, kan je ook contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Heimwee".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Heimwee". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Heimwee". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Versteend hout

De kristalsoort "Versteend hout" werkt bij "Heimwee". Hieronder een aantal producten met een "Versteend hout" (kristalsoort).

Versteend Hout schijfjes

Versteend Hout schijfjes

ca. 7 x 6 cm (70-120 gram)
€ 19,50
Versteend hout handsteen
€ 12,50

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Heimwee". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Bewuste keuze?