Heldere gaven, telepathie, waarzeggen

Edelstenen die helderzienheid, helderhorendheid, telepathie en waarzeggen ondersteunen

Wanneer je heldere gaven (zoals helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen) ontwikkelt dan kun je meer communiceren met de Bovenwereld, de hogere Lichtwereld. Er zijn nog vele andere gaven die ook van een spirituele aard zijn maar waarbij er niet gecommuniceerd wordt met de lichtwereld, zoals telepathische communicatie, waarzeggen en communicatie met je hogere zelf (ook wel intuïtie genoemd). De Elohim edelstenen Maansteen, Aquamarijn, Labradoriet, Seleniet en Sugeliet helpen je om deze gaven te ontwikkelen.

Elohim Maansteen stimuleert de voorhoofdchakra en pijnappelklier. Dat geeft je toegang tot bewust uittreden, astraal reizen, andere dimensies ontdekken en helderziendheid. Aquamarijn edelsteen versterkt innerlijk weten en helderziendheid. Labradoriet is een mystieke en beschermende edelsteen die het bewustzijn verhoogt. Hij helpt je om connectie te maken met je intuïtie, gidsen en universele energieën. Seleniet is een nieuwetijdsteen die is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Hij versterkt het engelenbewustzijn en geeft toegang tot hogere leiding. De energie van Sugeliet maakt de hogere energie meer compact, d.w.z. het wordt meer vertaald naar het Fysieke Zelf. Dit geeft een veilig en rustig gevoel waardoor het Hoger Zelf kan indalen. Het ontvangt dus het Hoger Zelf en Monadisch Zelf.

De volgende edelstenen werken goed bij "Heldere gaven, telepathie, waarzeggen".

Robijn

De kristalsoort "Robijn" werkt bij "Heldere gaven, telepathie, waarzeggen". Hieronder een aantal producten met een "Robijn" (kristalsoort).

Robijn hanger
€ 20,50

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Heldere gaven, telepathie, waarzeggen". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Chiastoliet

De kristalsoort "Chiastoliet" werkt bij "Heldere gaven, telepathie, waarzeggen". Hieronder een aantal producten met een "Chiastoliet" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Heldere gaven, telepathie, waarzeggen". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?