Heliodoor

Spirituele werking

Heliodoor edelsteen verbindt tijdens meditatie het bewustzijn met het onderbewustzijn. Hierdoor kan je beter naar je lichaam en ziel luisteren waardoor je er zelf erachter kunt komen wat je op dat moment nodig hebt. Heliodoor kristal opent het kundalini-kanaal waardoor je in je kracht gaat staan en je volledige potentieel leeft. Vanuit helder weten vanzelfsprekend overgaand tot handelen. Heliodoor edelsteen ontmoedigt denken vanuit angst en teveel in het hoofd blijven hangen. Stimuleert spirituele groei en zorgt voor kracht en uithoudingsvermogen. De steen helpt bij het oplossen van de dualiteit binnen de persoonlijkheid om je zo op een hoger niveau van wijsheid te brengen. Verbetert de communicatie via gedachtegolven op afstand.

Fysieke werking

Heliodoor edelsteen werkt opbeurend en geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Gaat nervositeit en stress tegen. Heliodoor is vooral geschikt voor het hart en de wisselwerking tussen het hart en de longen, vooral de bloedcirculatie in de kleine bloedsomloop. Hij maakt rode bloedlichaampjes aan en zorgt ervoor dat het bloed meer zuurstof kan opnemen. Dit helpt tegen afvalstoffen, stimuleert spierontwikkeling en een beter uithoudingsvermogen. Helidoor edelsteen heeft een schonende werking op ons lichaam, geeft meer levensvreugde, activeert al onze energiecentra waardoor we ons als het ware "verjongd" voelen. Werkt ontgiftend, werkt positief op lever, hart, maag en ruggengraat. Je kunt hem het best gebruiken op het hartchakra en de zonnevlecht.

Algemene informatie

De Heliodoor behoort tot de Beryl-familie. Heliodoor is doorschijnend tot licht doorschijnend met een glasglans.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Heliodoor edelsteen

Waar wordt Heliodoor gevonden? 

Brazilië, Madagaskar, Rusland, Sri Lanka

Heliodoor kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Heliodoor hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Heliodoor edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Heliodoor hanger
- Heliodoor armband
- Heliodoor ketting
- Heliodoor knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?