Hemimorfiet

Spirituele werking

Hemimorfiet is een zacht werkende edelsteen met een hoog trillingsniveau. Hij leert je reële doelen stellen en bereiken. Hemimorfiet bevordert innerlijke kracht, balans, zelfontplooiing en helpt je om je capaciteiten en krachten optimaal te benutten. Hij helpt accepteren op verschillende gebieden (jezelf, anderen, een situatie, je leven) en leert je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Ook helpt Hemimorfiet je om los te komen van invloeden van buitenaf en bevordert een open, eerlijke en positieve houding.
Hemimorfiet kristal helpt om te aarden en om contact te maken met engelen, gidsen en andere dimensies. Hij werkt beschermend en laat energie weer stromen. Hemimorfiet is een steen voor nieuw begin en rijkdom. Hij verfrist de ziel, versterkt positieve karaktertrekken, zelfexpressie & communicatie. Hemimorfiet kristal heft blokkades of belemmeringen op die spirituele groei en ontwikkeling in de weg staan. Hij laat je de schoonheid van het leven zien.

Fysieke werking

Hemimorfiet edelsteen heeft hij een positieve werking op de gezondheid in het algemeen en bij pijn. Heeft een positieve werking op hart en bloedvaten, cellen, (brand)wonden, infecties, darmen, versterkt immuunsysteem en werkt stabiliserend op de vrouwelijke organen en hormoonhuishouding. Hemimorfiet kristal werkt beschermend en laat energie weer stromen. Hemimorfiet is een optimistisch kristal wat angst verlicht. Ondersteunend voor hormonale onbalans, genitale herpes, wratten, zwerende aandoeningen en onrustige benen. Hemimorfiet ondersteunt bij het afvallen.

Algemene informatie

Hemimorfiet edelsteen werd vroeger vaak gebruikt om git tegen te werken. Hemimorfiet werkt aardend en maakt het mogelijk om contact te maken met gidsen, engelen en andere dimensies. Hij werkt beschermend en laat energie weer stromen. Heeft een pijnstillende werking en een positief effect op de algehele gezondheid.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Hemimorfiet edelsteen

Waar wordt Hemimorfiet gevonden?

Engeland, Mexico, Verenigde Staten, Zambia, China, Rusland 

Hemimorfiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Hemimorfiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Hemimorfiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Hemimorfiet hanger
- Hemimorfiet armband
- Hemimorfiet ketting
- Hemimorfiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Hemimorfiet hanger
€ 16,50
Bewuste keuze?