Hondsdraf, bio deva kruidentinctuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Brandnetel, biologische kruiden tinctuur

Brandnetel, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
4 Bio deva kruidentincturen - 3+1 gratis

4 Bio deva kruidentincturen - 3+1 gratis

van de Elohim Krachtplaats, 4 x 50 ml met 25% korting
Van € 76,00 voor € 57,00
Berk, biologische kruiden tinctuur

Berk, bio kruiden tinctuur

Elohim Krachtplaats kruiden tinctuur 50ml
€ 19,00
€ 19,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 4 stuks € 13,30
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

van de Elohim Krachtplaats 50ml (110 gram)

Biologische Hondsdraf tinctuur

Heb je het gevoel dat je voor het blok gezet wordt? Ben je iemand die alleen sterk is in de bekende omgeving? Heb of ben je een onzeker (innerlijk) kind en wil je niet opvallen, opstaan of word je steeds over het hoofd gezien?  Praat je (kind) thuis wel maar (op school of) op het werk niet? Geloof je dat jij het niet kunt of lukt het je maar niet je vaardigheden en kwaliteiten te laten zien en je op te richten? Zie je jezelf als niet van betekenis?  
We hebben allemaal zoveel indrukken te verwerken. Zoveel nieuwe indrukken kunnen onszelf, een kind of dier gespannen of onveilig maken. De Elohim Hondsdraf kruidentinctuur kalmeert het denken, de psyche, te veel aan indrukken en onverwerkte emoties. Ook bij stress en de identificatie met het kleine zelf kan het helpen. Hondsdraf werkt regulerend. Het zal niet plotsklaps processen in werking zetten, maar doet dit in volledige afstemming met jouw essentie. Hondsdraf tinctuur heeft een beschermende werking en kan veel rust en troost bieden.

Fysieke werking van de Elohim Hondsdraf tinctuur:

Stimuleert de urinewegen - verzachtende invloed op de luchtwegen - Van belang voor het zenuwstelsel - Bij stress

De helende energie van Hondsdraf kun je fysiek ervaren in de bezoekerstuinen van de bijzondere Elohim Krachtplaats.

Let op: onderbreek elke 2-3 weken de inname voor 1 week

Algemene dosering: 3 x 15 druppels per dag in water.

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Bekijk hier de folder met alle zelf bio zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier de folder met alle Elohim deva kruidentincturen (bio)

Naam
Hondsdraf kruipt als een soort klimop over de grond. Een oude naam van Hondsdraf is Aardveil, veil betekent klimop.

Spanningen, onzekerheid, verdriet , vastgeroeste oude patronen en gewoontes
Elohim Bio Hondsdraftinctuur en de Bio Devahanger Hondsdraf ondersteunen bij het loslaten van spanningen, verdriet en vastzittende kleine zelf patronen. Bio Hondsdraftinctuur werkt regulerend, zowel energetisch als lichamelijk. Het zal niet plotsklaps processen in werking zetten, maar doet dit in volledige afstemming met de persoonlijkheid en het ware Zelf. Hondsdraf tinctuur heeft een beschermende werking en kan veel rust en troost bieden aan de persoonlijkheid zodat deze tevoorschijn kan komen en zijn plek kan innemen. Bij langdurig gebruik geeft het een permanente uitlijning met het ware Zelf (mits van de Elohim Krachtplaats met 13 voudig bewustzijn) en helpt dit te integreren in het dagelijks bestaan. Neem daarvoor de tinctuurdruppels in, leg de Devahanger onder je kussen en draag hem ook overdag bij je gedurende 5- 6 maanden.

Healer: een vastgezette emotie, verdriet of pijn uit het etherisch lichaam halen
Denk aan de vastgezette emotie of het trauma, voel het gevoel daarvan ook en houdt het Bio tinctuur flesje tegen je (klant) aan. Vraag de Deva (natuurengel of overziel) van Hondsdraf met zijn kracht en warmte het trauma uit het etherlichaam in het flesje te trekken. Reinig daarna het flesje in de violette vlam (energetische) en draag nog enige tijd de Devahanger. Aard je (klant) opnieuw.

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?