Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Andere mensen kochten ook

Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00
Fluoriet kamerstuk

Fluoriet kamerstuk

ca. 6x6,5x11 cm
€ 230,00
Labradoriet edelsteen, kamerstuk
€ 105,00
Polychroom Jaspis kamerstuk
€ 105,00
€ 5.500,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel) (42.000 gram)

Dit is de grootste geslepen sodaliet edelsteen van Europa. Echt schitterend om te zien, en geweldig om zijn grootse energie te voelen en ervaren!

Deze sodaliet trekt van heinde en verre lichtwezens aan waardoor een enorm helend lichtveld en krachtplaats ontstaat. De sodaliet ankert kosmische energieën diep in moeder aarde. Door deze energie ontstaat een paradijselijke harmonie in jou en je omgeving en een verbondenheid met Al dat Is. Daardoor wordt de omgeving opgetild en resoneert op kosmische liefdes frequenties die tot diep in de cellen en dna doordrenkt van mens en natuur.

De sodaliet brengt een atmosfeer waarin zieleverbindingen tussen mensen en met de natuur als vanzelf ontstaan. Zijn uitlijning met sterrenmeridianen zorgt ervoor dat je een Kosmisch Mens wordt, onthecht van materie en grofstoffelijkheid.

Deze krachtige sodaliet is dienstbaar aan jou, je omgeving en het kosmische evolutieplan.

Sodaliet zorgt dat je trouw blijft aan jezelf. Sodaliet kalmeert de geest en zorgt voor emotioneel evenwicht. Verdrijft oude angsten en oude overtuigingen. Sodaliet edelsteen herstelt schade door straling. Stimuleert het 3e oog en verdiept meditatie. Verbindt hogere geest met het fysieke niveau

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGEen bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar en zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Hierbij nemen ze onder andere spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren