Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Andere mensen kochten ook

Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00
Labradoriet edelsteen, kamerstuk
€ 95,00
Lemurisch Awakening Crystal
€ 87,00
€ 5.500,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel) (42.000 gram)

Dit is de grootste geslepen sodaliet edelsteen van Europa. Echt schitterend om te zien, en geweldig om zijn grootse energie te voelen en ervaren!

Deze sodaliet trekt van heinde en verre lichtwezens aan waardoor een enorm helend lichtveld en krachtplaats ontstaat. De sodaliet ankert kosmische energieën diep in moeder aarde. Door deze energie ontstaat een paradijselijke harmonie in jou en je omgeving en een verbondenheid met Al dat Is. Daardoor wordt de omgeving opgetild en resoneert op kosmische liefdes frequenties die tot diep in de cellen en dna doordrenkt van mens en natuur.

De sodaliet brengt een atmosfeer waarin zieleverbindingen tussen mensen en met de natuur als vanzelf ontstaan. Zijn uitlijning met sterrenmeridianen zorgt ervoor dat je een Kosmisch Mens wordt, onthecht van materie en grofstoffelijkheid.

Deze krachtige sodaliet is dienstbaar aan jou, je omgeving en het kosmische evolutieplan.

Sodaliet zorgt dat je trouw blijft aan jezelf. Sodaliet kalmeert de geest en zorgt voor emotioneel evenwicht. Verdrijft oude angsten en oude overtuigingen. Sodaliet edelsteen herstelt schade door straling. Stimuleert het 3e oog en verdiept meditatie. Verbindt hogere geest met het fysieke niveau

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

rozenkwartstuinedelsteen3.jpgAlle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken o.a. licht, bescherming, heling, het worden van Wie je echt bent en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

diverse kristallen en edelstenen2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren