Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Andere mensen kochten ook

Polychroom Jaspis kamerstuk
€ 585,00
Toermalijnkwarts kamerstuk
€ 296,75
Fluoriet kamerstuk

Fluoriet kamerstuk

ca. 6x6,5x11 cm
€ 230,00
Labradoriet edelsteen kamerstuk
€ 199,95
€ 5.500,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel) (42.000 gram)

Dit is de grootste geslepen sodaliet edelsteen van Europa. Echt schitterend om te zien, en geweldig om zijn grootse energie te voelen en ervaren!

Deze sodaliet trekt van heinde en verre lichtwezens aan waardoor een enorm helend lichtveld en krachtplaats ontstaat. De sodaliet ankert kosmische energieën diep in moeder aarde. Door deze energie ontstaat een paradijselijke harmonie in jou en je omgeving en een verbondenheid met Al dat Is. Daardoor wordt de omgeving opgetild en resoneert op kosmische liefdes frequenties die tot diep in de cellen en dna doordrenkt van mens en natuur.

De sodaliet brengt een atmosfeer waarin zieleverbindingen tussen mensen en met de natuur als vanzelf ontstaan. Zijn uitlijning met sterrenmeridianen zorgt ervoor dat je een Kosmisch Mens wordt, onthecht van materie en grofstoffelijkheid.

Deze krachtige sodaliet is dienstbaar aan jou, je omgeving en het kosmische evolutieplan.

Sodaliet zorgt dat je trouw blijft aan jezelf. Sodaliet kalmeert de geest en zorgt voor emotioneel evenwicht. Verdrijft oude angsten en oude overtuigingen. Sodaliet edelsteen herstelt schade door straling. Stimuleert het 3e oog en verdiept meditatie. Verbindt hogere geest met het fysieke niveau

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je!  De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer in de gebruiksaanwijzing door op deze link te klikken

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren