Bergkristal, je engel en innerlijk kind regenboog kristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Hoogste licht in de aarde brengen

Hoogste licht in de aarde brengen

Elohim bio aura- en huiszuiveringsspray
€ 18,00

ca. 5x3,5 cm (85 gram)

Bijzondere Fire and Ice regenboog kristallen geprogrammeerd door Joke en de Lichtwereld voor:

De samenwerking van de engel en het kind in jou. Hierdoor worden je gedrag, onzekerheid, zorgen en het verdriet van je hart verlicht.

Deze prachtige Engel en innerlijk kind regenboogkristallen verheffen je voorbij schaduwgedrag, ego-gedachten en het voortborduren op je oude geschiedenis. Ze zorgen voor je eigen lichtkern waarvanuit je ook in eenheid met de omgeving kunt zijn en overkoepelend kunt functioneren vanuit de Liefde die je Bent. Oude ego-ballast laat los waardoor je Licht weer kan schijnen!

Deze Fire and Ice kristal vol kristalwezens, laat je stralen en houd je in de kracht van je meesterschap tijdens het leven van alledag!

De Fire and Ice edelsteen brengt de Lemurische universele en onbaatzuchtige Liefde en Kosmisch Bewustzijn in je lichaam. Je Kosmisch Bewustzijn en je aardse bewustzijn zullen gaan functioneren vanuit éénheid.

De Bergkristal Fire and Ice engel en innerlijk kind regenboog edelsteen activeert een engelenpoort in je lichaam waardoor ook engelen, Deva's en natuurspirits met je gaan samenwerken vanuit onzelfzuchtige Liefde en Waarheid. Je kundalinikanaal opent met de lichtlichamen van de Pilar of Light in je lichaam. Je chakra's intergreren verruimd bewustzijn en de hogere dimensies van eenheidslicht.

Het engelen Bergkristal brengt ook verbinding met de oorspronkelijke energie van Maui op Hawaï. Deze plek draagt de overkoepelende energie van Hart/Waarheid voor de wereld. Omdat het kristal zoveel zal transformeren is het aan te raden hem zorgvuldig te sprayen met de bio Elohim spray 'Hoogste licht in de aarde brengen.

Dit krachtige kristal behoort tot de groep Fire and Ice kristallen

Fire and Ice kristallen hebben een bijzonder hoge vibratie en het zijn krachtige lichtbrengers. Vaak zijn scheuren, barstjes en in en uitwendige breukvlakken in  Fire and Ice kristallen aanwezig. Dit ontstaat omdat de kristallen eerst aan grote hitte zijn blootgesteld waarna ze snel zijn afgekoeld. De talrijke regenbogen die in de meeste Fire and Ice kristallen aanwezig zijn activeren een groter bewustzijn.

Fire and Ice kristallen dragen het kosmisch vuur waardoor het zeer inspirerend is bij  spiritueel en lichtwerk. Vaak zijn  symbolen van allerlei aard zichtbaar in en op het kristal. Deze symbolen geven adviezen wat betreft  transformatie. Fire and Ice kristallen verbinden polariteiten en ze bevatten het volledige spectrum van bewustzijn.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren