Aragoniet edelsteen blauw

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 5.500,00
Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00
Free Form Carneool - kamerstuk
€ 247,00
Fluoriet kamerstuk

Fluoriet kamerstuk

ca. 6x6,5x11 cm
€ 230,00
€ 19,50
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 5,5 cm (190 gram)

Prachtig mooie aragoniet stukken. Melkwit en lichtblauw van kleur.

Blauw-witte aragoniet edelsteen is een steen met een hele zachte verfijnde energie. De steen verbindt je met de planeet Venus, waardoor je intuïtie bekrachtigd wordt en je gemakkelijker kunt ontvangen en jezelf open kunt stellen. De aragoniet edelsteen laat je voelen dat je er volledig mag zijn en moedigt je aan lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen.
Aragoniet werkt ook heel aardend en brengt je in contact met moeder Aarde. 

De steen draagt de hogere energie van het element water en creëert daardoor een hele fijne energie voor jou en je omgeving waarin emotionele en spirituele groei op ieders eigen tempo kunnen plaatsvinden. Aragoniet edelsteen laat ook stromen, en nodigt een ieder uit om zich over te geven aan de flow van het leven en diepgaand te vertrouwen op de Bron.

Aragoniet werkt kalmerend bij overbelasting, gedurende processen, bij innerlijke onrust, woede en spanningen. Elohim aragoniet geeft balans en verbindt ook met de walvissen matrix die je zielepad op aarde duidelijk maakt.

Prijs is per stuk.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

rozenkwartstuinedelsteen3.jpgAlle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken o.a. licht, bescherming, heling, het worden van Wie je echt bent en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

diverse kristallen en edelstenen2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren