Bergkristal cluster ruw - XS

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Jade Draak Chi

Jade Draak Chi

30 x 6 x 21
€ 785,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 503,50 voor € 302,10
€ 11,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca 2 x 4 cm (30 gram)

Prijs per stuk. Wij kiezen in afstemming een cluster uit.

Unieke bergkristal clusters maat S. Onderzijde is melkkleurig en vlak, waardoor deze goed neergelegd kan worden. Andere zijden zijn vol met schitterende clusters en fonkelende punten.

Bergkristal is een steen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. Spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduw-stukken heen kan trillen. Heft blokkades op. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op al naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Omdat Bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Bergkristal beschermt de aura tegen straling, harmoniseert alle chakra’s, brengt het lichaam in evenwicht. Werkt zuiverend, vitaliserend en verkoelend.

 

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?