Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts Elohim Engel XL

Rozenkwarts Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00
Polychroom Jaspis - kamerstuk

Polychroom Jaspis - kamerstuk

ca. 10 x 6,5 x 15 cm
€ 223,00
Elohim groene Opaal - Genietend kind van Moeder Aarde
€ 125,00
€ 5.499,00
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel) (42.000 gram)

Dit is de grootste geslepen sodaliet edelsteen van Europa. Echt schitterend om te zien, en geweldig om zijn grootse energie te voelen en ervaren!

Deze sodaliet trekt van heinde en verre lichtwezens aan waardoor een enorm helend lichtveld en krachtplaats ontstaat. De sodaliet ankert kosmische energieën diep in moeder aarde. Door deze energie ontstaat een paradijselijke harmonie in jou en je omgeving en een verbondenheid met Al dat Is. Daardoor wordt de omgeving opgetild en resoneert op kosmische liefdes frequenties die tot diep in de cellen en dna doordrenkt van mens en natuur.

De sodaliet brengt een atmosfeer waarin zieleverbindingen tussen mensen en met de natuur als vanzelf ontstaan. Zijn uitlijning met sterrenmeridianen zorgt ervoor dat je een Kosmisch Mens wordt, onthecht van materie en grofstoffelijkheid.

Deze krachtige sodaliet is dienstbaar aan jou, je omgeving en het kosmische evolutieplan.

Sodaliet zorgt dat je trouw blijft aan jezelf. Sodaliet kalmeert de geest en zorgt voor emotioneel evenwicht. Verdrijft oude angsten en oude overtuigingen. Sodaliet edelsteen herstelt schade door straling. Stimuleert het 3e oog en verdiept meditatie. Verbindt hogere geest met het fysieke niveau

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren