Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Andere mensen kochten ook

Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00
Polychroom Jaspis - kamerstuk

Polychroom Jaspis - kamerstuk

ca. 10 x 6,5 x 15 cm
€ 223,00
Elohim groene Opaal - Genietend kind van Moeder Aarde
€ 125,00
Labradoriet edelsteen, kamerstuk
€ 95,00
€ 5.499,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel) (42.000 gram)

Dit is de grootste geslepen sodaliet edelsteen van Europa. Echt schitterend om te zien, en geweldig om zijn grootse energie te voelen en ervaren!

Deze sodaliet trekt van heinde en verre lichtwezens aan waardoor een enorm helend lichtveld en krachtplaats ontstaat. De sodaliet ankert kosmische energieën diep in moeder aarde. Door deze energie ontstaat een paradijselijke harmonie in jou en je omgeving en een verbondenheid met Al dat Is. Daardoor wordt de omgeving opgetild en resoneert op kosmische liefdes frequenties die tot diep in de cellen en dna doordrenkt van mens en natuur.

De sodaliet brengt een atmosfeer waarin zieleverbindingen tussen mensen en met de natuur als vanzelf ontstaan. Zijn uitlijning met sterrenmeridianen zorgt ervoor dat je een Kosmisch Mens wordt, onthecht van materie en grofstoffelijkheid.

Deze krachtige sodaliet is dienstbaar aan jou, je omgeving en het kosmische evolutieplan.

Sodaliet zorgt dat je trouw blijft aan jezelf. Sodaliet kalmeert de geest en zorgt voor emotioneel evenwicht. Verdrijft oude angsten en oude overtuigingen. Sodaliet edelsteen herstelt schade door straling. Stimuleert het 3e oog en verdiept meditatie. Verbindt hogere geest met het fysieke niveau

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Alle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren