Labradoriet edelsteen, kamerstuk

Andere mensen kochten ook

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 5.499,00
Rozenkwarts Elohim Engel XL

Rozenkwarts Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Labradoriet edelsteen kamerstuk

Labradoriet edelsteen kamerstuk

ca. 16 x 6,5 x 9 cm
€ 295,00
€ 95,00
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 11x4,5x11,5cm (1.459 gram)

Prachtig half gepolijste Elohim Labradoriet kamerstuk. Bijzonder veel kleurschakeringen laten zich zien, variërend van roze, paars, geel, oranje, tot blauw! De achterkant heeft zijn krachtige, ruwe structuur behouden.

Door de vele kleurschakeringen werkt deze Labradoriet helend op alle chakra's en lijnt ze in harmonie met elkaar uit. Labradoriet edelsteen vergroot het bewustzijn en aardt spirituele energieën in het fysieke lichaam. 

Labradoriet maakt het veilig voor je zieledelen om te ankeren op je fysieke lichaam. Door de aardingsenergie van de Labradoriet voelt het prettig, geborgen en levendig in jou en in je huis. Dit is heerlijk voor o.a. je ziel en innerlijk kind. Chakra’s worden uitgelijnd waardoor een krachtige aarde-kosmos verbinding ontstaat die in jou samenkomt. Alle chakra’s werken beter samen waardoor jij in je essentie kracht komt te staan en je kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Dit prachtige kamerstuk zet je zacht in je eigen energie en zorgt dat je daar ook kan blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Hij helpt je om deze kwaliteiten in jezelf te ontwikkelen. Doordat je meer bij jezelf kunt blijven, helpt het ook om je eigen weg te vinden en krachtig voor jezelf te gaan staan.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren