Groene opaal sculptuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Groene Opaal bol
€ 99,00
Groene opaal sculptuur

Groene opaal sculptuur

ca 8 x 4 x 6 cm
€ 51,00
Oceaan Jaspis sculptuur

Oceaan Jaspis sculptuur staand

ca 13 x 8,5 x 10 cm
€ 159,00
€ 51,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca 8 x 4 x 6 cm

Schitterende Groene opaal sculpturen

Prijs is per stuk. Bij bestelling zoeken we er één in afstemming uit. Kleuren variëren tussen donkergroen, lichtgroen, oker en grijzig.

De unieke stukken hebben een grote variëteit aan groen en bruin tinten en zijn geweldig om te zien.

Elohim groene opaal brengt je in contact met de natuur en Gaia. Deze prachtige energieën maken contact met je en verbinden je ten diepste met het leven op aarde. Je innerlijk kind en zielelagen worden blij van de groene opaal. Het opent je hart om onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen en schenken.

Genietend kind van Moeder Aarde

Je Hart opent in oneindige dankbaarheid voor al het leven dat Gaia schenkt. Natuurwezens, zonnestralen, planten, dieren, strelende wind en spelende kinderen; je voelt je één met het oneindig prachtige Leven van Moeder Aarde en geniet!

Je ware Natuur ontwaakt in de grote Natuur. Het is je terugkeer naar Eden. Leef, zie en verwonder met hulp van de groene Elohim Opaal!

Groene opaal geeft ook rust en ontspanning

Het is een heerlijke edelsteen voor in huis, praktijk of kantoor. De steen haalt de natuur in je hart waardoor jouw ware natuur steeds meer kan zijn. Groen opaal werkt ook harmoniserend en herstelt het natuurlijk evenwicht in jou en je omgeving.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?