Geel/oranje Calciet hart

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts Elohim Engel XL

Rozenkwarts Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Versteend Hout Kamerstuk

Versteend Hout Kamerstuk

21 x 15.5 x 6.5
€ 169,00
Labradoriet Kamerstuk
€ 95,00
Labradoriet, free form klein
€ 24,90
€ 22,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca 5 cm (90 gram)

Prachtige hart vorm, geslepen uit oranje Calciet.

De geel/oranje Calciet tilt je op en geeft je innerlijke warmte. Ze stimuleert de wil, zonnigheid, een diepe ontspanning en spirituele groei. Deze helende energie activeert de hogere geest. Ze brengt je emoties in balans, verjaagt angst en overwint depressies. Ook is het een sterk vitaliserende, licht gevende en reinigende steen, vooral voor de onderste chakra's.

De energie heeft een helende werking op het voortplantingssysteem, de galblaas, darmkwalen en verwijdert slijm uit het systeem.

Prijs is per stuk.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?