Mangano Calciet - hart

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts Elohim Engel XL

Rozenkwarts Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Versteend Hout Kamerstuk

Versteend Hout Kamerstuk

21 x 15.5 x 6.5
€ 169,00
Lemurisch Awakening Crystal

Lemurisch Awakening Crystal

ca 7 x 4,5 x 3,5 cm
€ 45,00
Mystic Merliniet edelsteen
€ 34,50
€ 16,50
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 5 cm

Mangaan of Mangano Calciet (roze) is een hart-chakra en innerlijk kind edelsteen. Ze brengt je in contact met engelen. Op diepergaand zielsniveau brengt het vergeving en verlicht Elohim Mangano Calciet angst, innerlijke onveiligheid, het niet begrepen zijn en verdriet uit peuter- en jeugdjaren. Ook in relaties kun je degelijke hart- en zielspijn hebben ervaren omdat er geen invoelend vermogen was voor je subtiele gevoel. Deze 13-dimensionaal geactiveerde Mangano Calciet heelt en brengt intern en extern onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid. Het bevordert het gevoel van eigenwaarde en zelfacceptatie en werkt diep en zacht als heling van jeugdjaren en kindertijd. Elohim Mangaan Calciet is en zielehealer en werkt ook voor het kristallijnen zielekind. Mangaan Calciet heelt zenuwaandoeningen, verlicht spanning, bezorgdheid en voorkomt nachtmerries. De liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op. Mangano Calciet werkt samen met de maan en is ook behulpzaam bij het verwerken van een (seksueel) trauma.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?