Oranje seleniet hart

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Seleniet (healing) staaf

Seleniet (healing) staaf

ca. 18x3x1 cm
€ 12,00
Seleniet bol - Sekinah -incl. houder

Seleniet bol - Sekinah -incl. houder

ca. Ø 7 cm (V.a. 400 gram)
€ 35,00
Rozenkwarts Elohim Engel XL

Rozenkwarts Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Versteend Hout Kamerstuk

Versteend Hout Kamerstuk

21 x 15.5 x 6.5
€ 169,00
€ 9,95
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Ca 5 cm (v.a 100 gram)

Prachtig oranje Elohim Seleniet hart.

De oranje Elohim Seleniet hart is een echte nieuwetijdsteen. Ze is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Ze is werkzaam voor je kristallijne zelf. Het Oranje Elohim Seleniet hart geeft je universele liefde en een heerlijk eenheidsgevoel. Het Seleniet hart zuivert de ruimte waarin hij ligt van ongewenste energieën en hij maakt de sfeer helder, warm en licht. Ook is Seleniet verbonden met Maria.

Door zijn fijne harmoniserende, zuiverende en beschermende energie kun je de edelsteen ook gebruiken bij healingswerk of je kunt ermee mediteren. Seleniet dient namelijk als een brug tussen verschillende niveaus van bewustzijn en hij versoepelt het contact met gidsen, engelen en andere hogere wezens.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?