Free Form Mangano Calciet - Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijke kindje

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Mangano Calciet Punt
€ 85,00
Rozenkwarts Elohim Engel XL

Rozenkwarts Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Kosmische Carneool freeform kamerstuk

Kosmische Carneool freeform kamerstuk

Geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld
€ 177,00
€ 110,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

va 9 cm

Bij bestelling zoeken wij een vorm op afstemming voor je uit.

Geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld - Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijke kindje

Deze mooie zachtdoorschijnende roze mangano calciet is heel puur en natuurlijk. Joke en de Bovenwereld hebben haar geactiveerd om je subtiele zielskind te openen en zelfs je Goddelijke Kind! Het Goddelijk deel van jou dat nog nooit op aarde heeft geleefd, zeer gevoelig, krachtig en heel kwetsbaar tegelijk is. Deze Elohim Mangano Calciet brengt je de nieuwste en diepste innerlijke ontwikkeling. Het is een echte ascension steen welke trilt op het kristallijnen nieuwe aarde netwerk. Door de Elohim Mangano Calciet  zul jij als mens in je Angelic vorm kunnen komen.

Waarbij hij nog meer helpt
Helpt bij vergeving en verlicht angst, innerlijke onveiligheid, het niet begrepen zijn en verdriet uit peuter- en jeugdjaren. Hij heelt de angst van je subtieler voelend en onveilig innerlijk kind. Ook je niet gezien voelen. Ook heelt het relatie hart- en zielspijn welke is ontstaan omdat je subtiele gevoel niet werd gewaardeerd en aangevoeld.


Onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid

Deze 13-dimensionale, met een speciaal programma  geactiveerde Elohim Mangano Calciet brengt intern en extern onvoorwaardelijke liefde, tederheid en geborgenheid. Het opent je gevoel van eigenwaarde, zelfliefde, je geliefd gaan voelen en zelfacceptatie. Elohim Mangano calciet werkt diep en zacht als heling van jeugdjaren en kindertijd.


De roze Calciet is een zielehealer en werkt ook voor het kristallijnen en Goddelijke zielekind
.
Mangaan Calciet heelt zenuwaandoeningen, verlicht spanning, bezorgdheid en voorkomt nachtmerries. De liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op. Mangano Calciet werkt samen met de maan en is ook behulpzaam bij het verwerken van een (seksueel) trauma.


Mangaan of Mangano Calciet (roze) is een hart-chakra en innerlijk kind edelsteen
.
Ze brengt je in contact met engelen en je geborgenheid. Je neemt door de frequenties van de Elohim Mangano Calciet steeds meer lagen van jezelf mee in de omgang. Je volledig potentieel met steeds meer zielelagen van gevoel, je innerlijk zielekindje, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komen op aarde en in je gedrag door je geregeld af te stemmen op de Mangano Calciet! Je kunt hem vasthouden, er naar kijken, zijn innerlijke sfeer proberen te voelen. Kortom mediteer daarom geregeld met je liefdesvriend de Mangano Calciet. Verder...

  • Opent jouw volledig potentieel, je meest subtiele gevoel en een verruimd bewustzijn komt op aarde.
  • Liefdevolle energie lost weerstand op zachtaardige wijze op.
  • Hartchakra en innerlijk kind healer, opent het meest pure in jou.
  • Ontspant je hart, subtiel buikgevoel en bewustzijn.
  • Hij ont-dekt je subtielste gevoel en je Godskindje die liggen opgeslagen onder de volwassene.

 

Lees in het artikel van Joke ElZiam Nootebos verder over het programma op de Mangano Calciet.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?