Lapis Lazuli gepolijst handstuk

Andere mensen kochten ook

Lapis Lazuli Handstuk

Lapis Lazuli gepolijst handstuk

ca. 5,5 x 4,5 x 2,5 cm
€ 22,00
Lapis Lazuli Handstuk

Lapis Lazuli gepolijst handstuk

ca. 6,5 x 10 x 2,5 cm
€ 64,00
€ 64,00
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 6,5 x 10 x 2,5 cm (435 gram)

Prachtig geslepen Lapis Lazuli handtuk met een gewicht van 435 gram.

De Elohim Lapis Lazuli edelsteen maakt rustig, opent en versterkt je voorhoofdchakra, het uitspreken en tonen van je gevoelens en opent je keelchakra. De Lapis Lazuli is de drager van de Gouden- en Blauwe kosmische Straal. Hij herstelt je ware essentie, brengt jouw zieledelen, drakenkrachten en volledig potentieel in je gedrag, denken, uiten en gevoel. Hij verbindt je met je levensmissie. De gouden pyriet stippeltjes activeren zelfvertrouwen, eigenwaarde, zonnigheid, liefde en vreugde welke zichtbaar worden in je ogen en keelchakra. In het vertrek waar hij staat geeft hij rust, harmonie en positiviteit. De Elohim Lapis Lazuli werkt ook goed bij overspanning en depressie. Hij laat je je mogelijkheden, weer zien en werkt kalmerend en bij slapeloosheid. Deze Lapis Lazuli werkt op het derde oog als zieners steen en is een echte Egyptische Inwijdingssteen. Ook helpt hij tegen interne en externe schaduwenergie. Deze steen opent (verder) je paranormale vermogens, je derde oog en haalt oude kennis terug.

Mooie Elohim Lapis Lazuli handstuk met gouden pyriet insluitsels, tegen interne en externe schaduwenergie.

De Elohim Lapis Lazuli edelsteen is vooral een Egyptische steen, die al in de oudheid werd gebruikt. De 13 dimensionaal geactiveerde Lapis opent (verder) je paranormale vermogens zoals helderweten, helderhoren en helderzien en je derde oog.

Elohim Lapis Lazuli helpt je je gevoelens onder woorden te brengen en met zelfvertrouwen en rust ze te uiten en te tonen

Hij reduceert stress, maakt je bewuster van alles en geeft bescherming om je innerlijke waarheid te spreken. Hij stimuleert je om je emoties te uiten en maakt wijs. Lapis Lazuli helpt ook bij het terugkaatsen van Psychische aanvallen, negatieve energie, vervloekingen en bezweringen en werd daarvoor al in de oudheid gebruikt. 

Elohim Lapis Lazuli is verbonden met lichtwezens, lichtmeesters, engelen en gidsen

Lapis Lazuli werd in het oude Egypte ook veel gebruikt voor amuletten en sieraden en werd de  zienerssteen genoemd. Hij versterkt je paranormale vermogens en je vermogen tot channelen en contacten met de Bovenwereld. De 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Lapis is verbonden met lichtwezens, lichtmeesters, engelen en gidsen.

Lapis Lazuli werd in het oude Egypte veel gebruikt voor amuletten en sieraden

Lapis Lazuli stimuleert verlichting en maakt spirituele reizen gemakkelijker. Hij draagt sterrenzaden in zich. Van oudsher hoort hij bij priesterschap en koningsschap, zeker in het oude Egypte en de oosterse wereld. Hij bezit een zeer grote sereniteit en brengt inzicht, rust en vrede.

Vermindert stotteren en verlegenheid, geeft zelfvertrouwen en trekt liefdesrelaties en vriendschap aan

De 13 dimensionale Lapis helpt je om over je emoties en/of problemen te praten en wijze uitspraken te doen. De edelsteen vermindert stotteren en verlegenheid en geeft zelfvertrouwen. Hij is is goed voor gevoelige mensen. Lapis lazuli trekt ook liefdesrelaties en vriendschap aan.

Lapis Lazuli fysieke werking

Lapis lazuli verlicht hoofdpijn, duizeligheid, migraine, spraak- en stemproblemen. Hij werkt goed voor het zenuwstelsel, het strottenhoofd en de schildklier. Lapis werkt op de oren, ogen, stem en holtes en keelproblemen. Hij zuivert het bloed, verlaagd de bloeddruk, versterkt de botopbouw, haren, tanden, kiezen en nagels. Lapis is ook een prima hulp bij eczeem, huiduitslag, schrale huid en bij slapeloosheid.

Lapis Lazuli en de chakra's

De Elohim Lapis lazuli werkt met name op het keelchakra en voorhoofd chakra of derde oog. Hij reinigt en opent de vijfde en zesde chakra en helpt bewustzijn te verhogen. 
De Pyrietdeeltjes werken op je zonnevlecht.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?