Toermalijnkwarts edelsteen

Andere mensen kochten ook

Merlin Amethist - Meesterpunt

Merlin Amethist - Meesterpunt

ca. 35 x 13,5 x 15 cm
€ 853,00
Engelen Chalcedoon

Engelen Chalcedoon

ca. 18 x 9,5 x 16,5 cm
€ 386,00
Engelen Chalcedoon

Engelen Chalcedoon

ca. 8,5 x 16,5 x 19 cm
€ 360,00
Apofylliet kamerstuk - ruw

Apofylliet kamerstuk - ruw

ca. 7,5 x 21 x 17,5 cm
€ 265,00
€ 396,00
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 13x27x22 cm (6.950 gram)

Mooi stuk toermalijnkwarts met duidelijke krachtige toermalijn naalden op stevige kwarts bedding.

Toermalijnkwarts edelsteen geeft energie en voert ongewenste energieën af, het helpt om astrale velden diepgaand te zuiveren, verandert negatief in positief en het helpt de positieve kanten van situaties in te zien.  In huis geplaatst geeft het een zachte aarding voor ontspanning en een veilig gevoel.

Toermalijnkwarts ondersteunt en helpt bij burn out, mentale en emotionele processen, verdriet en relatiespanningen. Ook helpt het je innerlijk zelf te verkennen en het helpt bij het verwijderen van obstakels die vooruitgang (zowel spiritueel als fysiek) in de weg staan.

Toermalijnkwarts helpt je verscholen en innerlijke schoonheid naar voren te brengen, in het licht te zetten en uit te drukken. Je thuis voelen in je eigen lichaam. Toermalijn kwarts geeft ook aarding en verbindt daarmee je hoger licht met je lichaam.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren