Sterrenkwarts geode

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Amethist cluster Kamerstuk

Amethist cluster Kamerstuk

Ongeveer 25 x 17 x 11cm
€ 495,00
Uniek kamerstuk Apofyliet

Uniek kamerstuk Apofyliet

14.5 x 24 x 10.5
€ 325,00
Uniek kamerstuk Apofyliet
€ 225,00
Melkkwarts-Sterrenkwarts geode - kamerstuk
€ 145,00
€ 18,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 7,5 x 6,5 cm (280 gram)

Mooie tweedelige Sterrenkwarts of Melkkwarts geodes die op elkaar passen, boordevol met schitterende kwarts kristallen. De kwarts kristalpuntjes zijn fijn tot zeer fijn en variëren van melkachtig tot helder kwarts. In gesloten toestand bestaat de geode uit beige/bruin moedergesteente met een ruw oppervlak. Door het handige kleine formaat passen de geodes vrijwel op elke tafel of (nacht)kastje.

 

De melkkwarts geode helpt je bij het neerzetten in wie je werkelijk bent.
Hij activeert je stralendheid, je Pillar of Light, je volledig  potentieel en jouw diamanten licht en brengt dit ook in je aura, relatie, huis, tuin of kantoor. Het meest pure in jou, je kristallijnen zelf, wordt geraakt en bekrachtigd door het stralende licht van de vele honderden kristalletjes. Maar ook wordt je beschermd door het komvormige omhulsel.

 

De Elohim Melkkwarts geode ondersteunt bij het leren van lessen
Ook helpt hij jezelf te ontdoen van té grote verantwoordelijkheden of beperkingen. Hij is volmaakt voor mensen die zich steeds weer als slachtoffer zien en daardoor onbewust de situatie zelf in stand houden. Soms omdat ze zich onmisbaar voelen. De Elohim Sterrenkwarts of Melkkwarts geode werkt ook activerend voor je innerlijk kind, deze gaat weer stralen en wordt blij en lichtvoetig.

 

Moet je je geliefde missen?
N
eem dan ieder een deel van de Sterrenkwarts geode of leg het ene deel speciaal voor de ander neer. De sterren zorgen dan voor een liefdesverbinding!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?