Fluweelzachte Malachiet met superfijne kristalletjes

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Elfentuin innerlijk kind tinctuur

Elfentuin - Innerlijk Kind

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Gaia's Droom - complete set

Gaia's Droom - complete set

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
Van € 112,50 voor € 94,50
Amethist cluster Kamerstuk

Amethist cluster Kamerstuk

21 x 16,5 x 7,5 (3.473 gram)
€ 429,00
€ 22,50
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 4 x 3 cm (28 gram)

Malachiet, Ragfijne kristalletjes, Prachtige kwaliteit!

De fijne kristalstalletjes van deze zeldzame fluweelzachte Malachiet openen je naar onvoorwaardelijke liefde, je voelt je verbonden en één met de Bron. Heling ontstaat voor je subtiele en kristallijne gevoeligheid en de pijn op je hart. Je dieperliggende hartzaken transformeren naar kracht en stabiliteit.  Je krijgt het gevoel dat je er wél toe doet en prachtig bent. Eigenliefde neemt voelbaar toe en je chakras worden gereinigd en in balans gebracht. Hij helpt je uit je comfortzone te komen en trouw te blijven aan je eigen essentie, ziel en zielepad. Biedt verzachting bij het ervaren van heftige emoties en zorgt voor het verwerken van oude pijn en opgeslagen emotie in het buikgebied.

Deze zeer bijzondere Elohim malachiet bekrachtigt je innerlijke veiligheid en drive om je ideeën en wensen te manifesteren. Je voorhoofd- hart- en zonnevlecht chakra lijnen uit met de Bovenwereld en Gaia. Vanuit je hart en hogere zelf stappen durven zetten. Hartchakra en tweede chakra healer.

Elohim Malachiet is geschikt om verslavingen te overwinnen en herhalingslussen te verbreken. Hij helpt bij het loslaten van fixaties en het geen maat kunnen houden. Bij spanningen en verkramping. Bij bloeddruk, verzuring, reuma, darmproblemen en spijsvertering.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?